BAC 2024. Se întâmplă din nou: Subiectele la Geografie, fotografiate și „scurse” pe internet!

Data publicării:
BAC 2024. Se întâmplă din nou: Subiectele la Geografie, fotografiate și „scurse” pe internet! / FOTO: colaj capturi Știrile PRO TV
BAC 2024. Se întâmplă din nou: Subiectele la Geografie, fotografiate și „scurse” pe internet! / FOTO: colaj capturi Știrile PRO TV

Subiectele de la proba scrisă a BAC-ului au ajuns pe Internet la scurt timp după începerea examenului. De această dată, subiectele publicate au fost pentru proba la Geografie. Stirileprotv.ro a publicat subiectele apărute în spațiul public.Luni s-a întâmplat aceeași problemă la proba de Limba Română. Fotografiile la subiecte, aparent făcute cu o cameră de corp, arată că cineva a încercat să șteargă indicativul centrului de examen și numele județului.

Purtătorul de cuvânt al ISJ Gorj, Ionuț Catrina, a anunțat luni că s-a declanșat o anchetă la centrul de examinare din Gorj nr. 2783, de unde s-au „scurs” subiectele.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google NewsTe-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Loredana Iriciuc | Categorie: Homepage
Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite

DC Media Group Audience
pixel