O femeie a dat naștere unui bebeluș uriaș! Medicii și părinții au rămas uluiți: „Nu ne-am imaginat niciodată că va fi atât de mare!” / FOTO

Data publicării:
O femeie a dat naștere unui bebeluș uriaș! Medicii și părinții au rămas uluiți: „Nu ne-am imaginat niciodată că va fi atât de mare!” / FOTO ILUSTRATIV: freepik.com @zaniastudio
O femeie a dat naștere unui bebeluș uriaș! Medicii și părinții au rămas uluiți: „Nu ne-am imaginat niciodată că va fi atât de mare!” / FOTO ILUSTRATIV: freepik.com @zaniastudio

O femeie a adus pe lume un adevărat campion!Cu peste 6,5 kilograme și o lungime de 55 de centimetri, micuțul a reușit să îi surprindă pe toți, inclusiv pe medici! S-a născut la Cambridge Memorial Hospital din provincia Ontario, Statele Unite, și deja este al treilea bebeluș impresionant din frumoasa lor familie. 

 

„Nu ne-am gândit că va fi atât de mare”

„Când ne-am gândit la dimensiunea lui Sonny, nu ne-am imaginat niciodată că va fi atât de mare”, mărturisește cu uimire Chance Ayres, proaspătul tătic, în presa americană. Cu o greutate ce depășește cu mult media unui nou-născut, care conform Centrului pentru Controlul și Prevenirea Bolilor din Statele Unite este de aproximativ 4 kilograme, Sonny a reușit să depășească orice așteptare.

Această naștere nu a fost doar o surpriză pentru familia Ayres, ci și o marcă în istoria spitalului. Sonny are acum titlul de „cel mai mare copil născut la Cambridge Memorial Hospital din 2010”. Dr. Asa Ahimbisibwe, medic obstetrician și ginecolog, care a fost prezentă la nașterea extraordinară, afirmă că Sonny este cu siguranță cel mai mare copil pe care l-a adus pe lume vreodată.

Deși nașterea a decurs bine, dimensiunile neașteptate ale micuțului au necesitat o abordare specială. „Chiar dacă nu a fost o naștere vaginală din cauza dimensiunii, suntem recunoscători că totul a decurs bine”, adaugă cu zâmbetul pe buze proaspătul tată.Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Loredana Iriciuc | Categorie: Homepage
Tagurile articolului: copil mama nastere parinti sua

DC Media Group Audience