Performanță obținută de patru elevi români la un concurs din Serbia

Data publicării:
Performanță obținută de patru elevi români la un concurs din Serbia / Sursa foto: Facebook@Dana Lica
Performanță obținută de patru elevi români la un concurs din Serbia / Sursa foto: Facebook@Dana Lica

O echipă de elevi de la Colegiul Național „I. L. Caragiale” din Ploiești este câștigătoarea concursului de informatică „Mathematical Grammar School Cup” (MGSC) 2024 din Serbia.Elevii români continuă să se remarce la diverse concursuri naționale sau internaționale la care participă. De această dată este vorba despre elevii sunt clasele VII-VIII și au fost pregătiți la Centrul Județean de Excelență (CEx) Prahova, potrivit Edupedu.ro.

Premierea câștigătorilor celei de-a XII-a ediție a competiției a avut loc la Palatul Parlamentului din Belgrad, miercuri, 26 iunie.

Din România au mai participat 11 echipe de elevi. Au mai fost 7 echipe din Serbia, una din Croația, una din Slovenia și una din Suedia.

„La final de an școlar, de ziua națională a Drapelului, ne bucurăm de un nou rezultat de succes”, a scris profesoara Dana Lica de la Colegiul Național „I. L. Caragiale”, directorul centrului de excelență și președinta Societății pentru Excelență și Performanță în Informatică (SEPI), pe pagina de Facebook.

Iată elevii câștigători:

Ruxandra Vasilescu, clasa a VIII-a - Medalie de argint – informatică

Briana Bucur, clasa a VII-a - Medalie de aur – informatică Medalie de bronz – matematică.

Radu Biclineru, clasa a VII-aMedalie de aur – informatică - Medalie de argint – fizică

Luca Georgescu Medalie aur- matematică - Medalie de argint – fizică și Medalie bronz – informatică

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google NewsTe-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Raluca Panțiru | Categorie: Homepage
Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite

DC Media Group Audience
pixel