Școli închise după alegeri. Elevii care NU vor merge luni, 10 iunie, la cursuri

Data publicării:
Școli închise după alegeri. Elevii care NU vor merge luni, 10 iunie, la cursuri / FOTO: freepik.com @EyeEm
Școli închise după alegeri. Elevii care NU vor merge luni, 10 iunie, la cursuri / FOTO: freepik.com @EyeEm

Luni, 34 de școli din București vor suspenda cursurile în sălile de clasă unde vor fi organizate secții de votare, a anunțat Elena Ștefan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar al Municipiului București (ISMB).



În 252 de școli din Capitală, Consiliile de administrație au decis să ajusteze durata orelor și pauzelor atât vineri, cât și luni.

„În vederea amenajării secţiilor de votare de la nivelul celor 252 de unităţi de învăţământ preuniversitar din municipiul Bucureşti destinate alegerilor pentru membrii din România în Parlamentul European şi alegerilor pentru autorităţile administraţiei publice locale din anul 2024, Consiliile de administraţie ale unităţilor de învăţământ au decis, pentru zilele de 7, respectiv 10 iunie, modificarea duratei orei de curs şi/sau a pauzei (în conformitate cu prevederile art. 11 alin. 8 din ROFUIP), iar în 34 de unităţi de învăţământ, suspendarea cursurilor în ziua de luni, 10 iunie, în sălile de clasă în care sunt organizate secţii de votare (în conformitate cu prevederile art. 9 din ROFUIP)”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISMB.

Prin urmare, în data de 10 iunie, cursurile vor fi suspendate în 34 de școli din București, unde sălile de clasă sunt pregătite pentru a fi utilizate ca secții de votare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News



Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Loredana Iriciuc | Categorie: Social





DC Media Group Audience
pixel