Tunsori pentru băieței. Care sunt ultimele tendințe

Data publicării:
Tunsori pentru băieței. Care sunt ultimele tendințe / FOTO: freepik.com@ karlyukav
Tunsori pentru băieței. Care sunt ultimele tendințe / FOTO: freepik.com@ karlyukav

Alegerea tunsorii este un aspect important pentru copilul tău. Dacă nu știi ce să alegi, iată câteva sugestii de tunsori la modă în 2024.



Tunsorile pentru copiii de astăzi se bazează pe tendințele adulților, dar nu există niciun motiv să nu fii distractiv. Unele dintre aceste stiluri sunt concepute astfel încât să nu aibă nevoie de îngrijire specială pentru coafare, toate vor arăta bine cu sau fără produse pentru păr.

În acest articol vă vom arăta câteva sugestii de tunsori cool pentru băieței

Sursă foto: freepik.com: mdjaff

Tunsoarea texturată. După cum spune și numele, ideea acestei tăieturi este de a da textura părului. Pentru a face acest lucru, straturi sunt adăugate sau tăiate strategic pentru a da un aspect oarecum dezordonat.

Coafura Updo cu Fade. Updo-ul cu decolorare devine una dintre cele mai populare tunsori moderne pentru copii în 2024, oferind un aspect îndrăzneț și contemporan. Acest stil este realizat printr-un lucru meticulos de estompare care se îngustează până la gât, menținând o lungime considerabilă în partea de sus a capului. Această tehnică permite părului să fie pieptănat în sus, creând un aspect plin de stil și personalitate.

Croiala rotunjită. Această tunsoare este ideală pentru băieții cu păr creț sau ondulat și este o reprezentare perfectă a tunsorii lungi de băiat la modă. Stilul său rotunjit și voluminos face ca buclele și valurile să iasă în evidență spectaculos, oferind un aspect modern și plin de viață. Dacă copilul tău are acest tip de păr, această tunsoare nu numai că îi va spori textura naturală, dar îl va menține în tendințe cu un aspect lung și elegant. Este, fără îndoială, o opțiune grozavă pentru cei care doresc să combine moda cu unicitatea părului creț sau ondulat.

Tunsoare Taper Fade Boy. Taper Fade este una dintre variantele tăieturii texturate. Singura diferență este că acesta are un gradient în păr până la gât.

Mid Fade sau Mid Fade. Aceasta este o croială și mai îndrăzneață decât cele pe care le-am menționat deja. Și este vorba despre degradarea părului de pe părțile laterale ale capului, dar de la mijloc.

Breton francez. Aceasta este o tunsoare care nu s-a demodat niciodată și se vede cel mai bine la băieții cu părul drept. Pentru a face acest lucru, bretonul trebuie tăiat drept și la înălțimea sprâncenelor. Această tăietură creează un cadru foarte drăguț pentru față și îi oferă copilului un aspect foarte angelic.

Curly Fade sau Afro. Perfectă pentru toate vârstele, această tunsoare menține părul creț deasupra, oferind un stil afro care arată grozav copiilor. Nu uitați să hidratați părul creț în mod regulat pentru a evita uscarea.

Breton clasic. Cu părul mai lung deasupra, acest stil clasic permite coafarea bretonului peste frunte. Potrivit pentru copii, este măgulitor și ușor de întreținut. Funcționează cel mai bine pentru texturi de păr fin până la mediu.

Păr lung cu breton lateral. Această tunsoare este, de asemenea, foarte populară. Constă în purtarea părului lung și breton lateral. Arată modern și original.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News



Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Raluca Panțiru | Categorie: Homepage




Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite

DC Media Group Audience
pixel