Copii născuți în luna mai: Curiozitatea și personalitatea celor născuți în această lună

Data actualizării: | Data publicării:
Fotografie de la Kha Ruxury/ Pexels
Fotografie de la Kha Ruxury/ Pexels

Se știe că copiii născuți în luna mai au o sănătate fizică și psihică excelentă, cel puțin conform cercetărilor de la Universitatea Columbia conform cărora persoanele născute în luna mai au un risc mai mic de îmbolnăvire decât cei născuți în orice altă lună a anului. Așadar, iată câteva curiozități despre copiii născuți în luna mai.În primul rând, potrivit unor studii, copiii născuți în luna mai sunt mai mici decât alții și ar avea o greutate mai mică la naștere. Se pare că acest lucru este cauzat de cantitățile mai mici de vitamina D pe care le primesc în uter în timpul unei sarcini care a avut loc iarna.

Alte cercetări arată că copiii născuți în luna mai au o tendință mai mare de a merge la culcare târziu în noapte și le place să stea trează până târziu.

Cei născuți în luna mai sunt voinici, energici, încăpățânați, mai ales dacă s-au născut sub semnul Taurului și sunt dotați cu un spirit critic înnăscut care îi ajută în viață. Neliniștiți și curioși, cei născuți în luna mai sunt mereu dornici să exploreze lumea, duc adesea vieți obositoare și pline de aventură și muncă, dar nu se plâng niciodată de stilul lor de viață agitat.

Sunt vorbăreți, mereu dornici de petrecere, plini de energie și dorință de a trăi: adevărate tornade!

Potrivit unui studiu, copiii din mai nu sunt asociați cu o anumită cale de carieră: ei pot deveni orice își doresc.

Născut în mai, semn zodiacal

Ce zodie sunt cei născuți în luna mai? În această lună cad două semne zodiacale: Taur și Gemeni.

2. Fotografie... (pexels-tatianasyrikova-3932974_65981200.jpg)

Fotografie de la Tatiana Syrikova/ Pexels

Copii Taur

Dacă copilul se naște între 21 aprilie și 20 mai el va fi din zodia Taur, un semn de pământ guvernat de planeta Venus. Senin, prietenos, drăguț, foarte încăpățânat și tenace, știe întotdeauna să vadă paharul pe jumătate plin, să aprecieze lucrurile bune, lăsând lucrurile rele deoparte. Hotărâți, pragmatici, sensibili și iubitor de lucrurile frumoase din viață, cei născuți sub zodia Taurului sunt o persoană de încredere și un prieten loial.

Copilul Gemeni

Daca bebelușul se naște între 21 mai și 2 iunie, acesta va fi din zodia Gemeni. Copiii Gemeni sunt adaptabili, flexibili și inteligenți. Semnul condus de Mercur este cunoscut pentru inteligență, talent de comunicare și personalitate extrasă: copiii Gemeni sunt adevărați fluturi sociali. Fiți atenți, totuși: zborurile fanteziei care îi conduc pe Gemeni îi pot, de asemenea, să-i facă volubili și să se distragă ușor. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google NewsTe-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Elena Didila | Categorie: Divertisment

DC Media Group Audience
pixel