Un adolescent a creat panică într-o școală din Spania: A atacat mai mulţi profesori şi elevi în timpul orelor

Data publicării:
Un adolescent a creat panică într-o școală din Spania: A atacat mai mulţi profesori şi elevi în timpul orelor. FOTO: freepik.com @projectseasun
Un adolescent a creat panică într-o școală din Spania: A atacat mai mulţi profesori şi elevi în timpul orelor. FOTO: freepik.com @projectseasun

Un adolescent înarmat cu un cuțit a generat panică într-o școală din sudul Spaniei.



Potrivit informațiilor furnizate de Poliție și citate de Reuters, acest eveniment tulburător a avut loc joi. Din păcate, autoritățile nu au dezvăluit încă prea multe detalii despre ceea ce s-a întâmplat.

Conform surselor din poliție, atacatorul a folosit un cuțit în timpul acestui incident și, din nefericire, un profesor pare să fi fost rănit la ochi în urma atacului. Enrique Gallego, jurnalist de la Jerez TV, a adus mai multe informații, precizând că surse din școală sugerează că adolescentul ar fi ajuns în clasă dimineața și ar fi scos un cuțit mare din rucsac. Apoi, a început să atace oricine i-a ieșit în cale.

În prezent, școala a fost evacuată, iar mai multe ambulanțe se află la fața locului, acordând asistență victimelor. Aceasta este o situație extrem de gravă, iar sperăm ca toți cei afectați să primească ajutorul și sprijinul de care au nevoie. Vom monitoriza această știre în continuare pentru a oferi actualizări despre situația din Spania.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News



Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Loredana Iriciuc | Categorie: Homepage
Tagurile articolului: atac scoala spania





DC Media Group Audience
pixel