Adolescenta româncă, disparută în Olanda de mai bine de un an: Au apărut raze de speranță în cazul Mariei / VIDEO

Data publicării:
Adolescenta româncă, disparută în Olanda de mai bine de un an: Au apărut raze de speranță în cazul Mariei. FOTO: captură video YouTube @Opsporing Verzocht
Adolescenta româncă, disparută în Olanda de mai bine de un an: Au apărut raze de speranță în cazul Mariei. FOTO: captură video YouTube @Opsporing Verzocht

Maria Drezaliu, o adolescentă româncă în vârstă de 17 ani, se află într-o situație incertă de mai bine de un an, după ce a dispărut fără urmă dintr-o instituție de îngrijire din Ossendrecht, o localitate din provincia Brabant de Nord, Olanda. 



În acest moment, autoritățile consideră că ea ar putea fi victima traficului de persoane, iar recent au apărut noi dezvăluiri care aduc speranțe în elucidarea cazului.

Evenimentele au avut loc în luna aprilie a anului trecut, când Maria Drezaliu a dispărut în mod misterios din instituția de îngrijire în care se afla. Ultima dată când a fost văzută în viață a fost pe 27 aprilie 2022, în Ossendrecht. Conform informațiilor disponibile, în acea zi de miercuri, tânăra a fost abordată de persoane necunoscute din afara instituției de îngrijire.

Îngrijorarea și neîncrederea au crescut în comunitatea locală și în rândul autorităților olandeze în timp ce timpul a trecut fără ca Maria să fi fost găsită. Cu toate acestea, recent au apărut raze de speranță în cazul său. Polițiștii olandezi au reușit să aresteze un bărbat suspectat că ar avea legătură cu dispariția adolescenței românce. Detaliile despre identitatea și implicarea acestui individ rămân încă sub investigație, dar această captură poate reprezenta un pas important în direcția descoperirii adevărului despre soarta Mariei.

Youtube video image

Polițiștii iau în calcul posibilitatea ca Maria să nu mai fie în Olanda

Potrivit poliției, evenimentul s-a produs în timp ce Maria se afla la antrenament sportiv. Conform autorităților, în momentul respectiv, o mașină condusă de un bărbat cu aspect chel și corpolent, în vârstă de aproximativ 40 de ani, a oprit lângă tânără, iar acesta a reușit să o urce în vehicul. În momentul dispariției sale, Maria purta un pulover negru de la Tommy Hilfiger, jambiere negre și pantofi sport negri de la Puma. Fata este descrisă ca având părul lung și negru, o înălțime de 1,68 metri și cunoaște bine limba olandeză.

Cu toate eforturile depuse pentru a o găsi, polițiștii iau în calcul posibilitatea ca Maria să nu mai fie în Olanda. Mai grav însă, există temeri că aceasta ar fi căzut victimă traficului de persoane, o problemă gravă cu consecințe deosebit de serioase. Investigatorii lucrează intens pentru a aduce lumină în acest caz și pentru a identifica pe cei responsabili de dispariția adolescentei românce. Familia și comunitatea așteaptă cu nerăbdare vestea că Maria a fost găsită în siguranță și că această poveste cu final fericit va pune capăt acestei tragice experiențe.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News



Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Loredana Iriciuc | Categorie: Social
Tagurile articolului: adolescenta disparuta olanda romanca





DC Media Group Audience
pixel