Bilete de avion gratuite pentru copii, de 1 iunie. Condiții

Data publicării:
Bilete de avion gratuite pentru copii, de 1 iunie. Condiții / FOTO: freepik.com @zurijeta
Bilete de avion gratuite pentru copii, de 1 iunie. Condiții / FOTO: freepik.com @zurijeta

Pe 1 Iunie, de Ziua Internaţională a Copilului, TAROM invită toți copiii la un eveniment special: „Ziua Porţilor Deschise”. Micii vizitatori vor avea ocazia să exploreze o aeronavă TAROM, să facă fotografii în interiorul acesteia și să intre în cabina de pilotaj, unde vor putea vedea cum arată locul de unde piloții controlează zborul.



„Ziua Porţilor Deschise se va desfăşura în incinta Hangarului TAROM şi a platformei din faţa acestuia şi se adresează tuturor celor care doresc să participe, copii şi adulţi. Intrarea va fi liberă, iar copiii şi părinţii însoţitori sunt aşteptaţi în intervalul orar 10:00 - 16:00.

Cei mici vor putea vizita o aeronavă şi vor putea face fotografii în interiorul acesteia, inclusiv în cabina de pilotaj.

Tot aici se vor întâlni cu piloţi, însoţitori de zbor şi ingineri de aviaţie, alături de care se vor putea fotografia şi care vor fi gata oricând să le răspundă tuturor curiozităţilor legate de lumea aviaţiei”, se arată într-un comunicat al operatorului aerian naţional, potrivit Agerpres.

TAROM oferă bilete gratuite de avion pentru copiii cu vârsta de până la 11 ani

În plus, TAROM oferă gratuitate la biletele de avion pentru copiii cu vârsta de până la 11 ani, achiziţionate pe data de 1 Iunie 2024, pentru orice perioadă de călătorie. Această ofertă este valabilă doar pentru copiii care călătoresc însoţiţi de un adult.

Pentru a face experiența și mai interesantă, TAROM va amenaja un ghişeu special dedicat copiilor, unde aceştia vor putea interacţiona cu agenţii și să participe activ la procesul de check-in.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News



Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Loredana Iriciuc | Categorie: Social





DC Media Group Audience
pixel