Evaluarea Națională. Elena Dascălu: „Au fost multe nopți nedormite, mult stres, dar s-au văzut rezultatele”

Data publicării:
Evaluarea Națională. Elena Dascălu „Au fost multe nopți nedormite, mult stres, dar s-au văzut rezultatele”
EXCLUSIV
Evaluarea Națională. Elena Dascălu „Au fost multe nopți nedormite, mult stres, dar s-au văzut rezultatele”

Elevii care au susținut Evaluarea Națională, au aflat, miercuri, 3 iulie, rezultatele muncii lor.Colegiul Național „Mihai Eminescu” din Botoșani se mândrește anul acesta cu eleva Elena Dascălu, care a obținut cea mai mare medie la Evaluarea Națională.

Elena Dascălu a obținut media 9,95 la Evaluarea Națională, având nota 10 la Matematică și 9,90 la Limba și literatura română. Aceste rezultate reflectă o activitate școlară de excepție și o muncă asiduă pe parcursul celor patru ani de gimnaziu.

„Sunt foarte mândră de mine, știu cât am muncit în acești ani și chiar au fost rezultatele pe măsura așteptărilor. La literatură a fost totul perfect, deci nu am de ce să fac contestație, este mai mult decât suficient. La gramatică a fost cuvântul „complecși” (n.r. singurul exercițiu greșit).

De patru ani tot muncesc, de la intrarea la Colegiul Național „Mihai Eminescu”.

De atunci muncesc în fiecare an, au fost multe nopți nedormite, mult stres, dar s-au văzut rezultatele”, ne-a povestit Elena Dascălu.

„Să vedem ce îmi oferă viitorul”

Planurile Elenei nu se opresc aici. După ce a încheiat cu succes studiile gimnaziale la Colegiul Național „Mihai Eminescu” Botoșani, aceasta își dorește să urmeze liceul tot în aceeași unitate de învățământ. Tânăra se gândește serios la o carieră în Medicină, dar este deschisă și la alte oportunități pe care viitorul i le-ar putea oferi.

„Da, tot la Colegiu Național „Mihai Eminescu”, pe profil real, științe ale naturii. Mă gândesc la opțiune de Medicină, dar să vedem ce îmi oferă viitorul și în ce direcție voi merge”.

Elena a ținut să transmită un mesaj de încurajare pentru elevii care vor păși din toamnă în clasa a VIII-a.

„Multă încredere în ei pentru că știu, sunt capabili de foarte mult lucruri.

Deși știu foarte bine că mulți nu suntem încrezători în noi deoarece credem că nu știm, nu putem, dar trebuie să credem că o să reușim și o să fie bine”, a spus Elena Dascălu.

Citește și Cum a reacționat o elevă după proba de la Matematică de la Evaluarea Națională. „Şcoala nu e aşa importantă pentru mine acuma”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google NewsTe-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Raluca Panțiru | Categorie: Homepage
Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite

DC Media Group Audience
pixel