Fără cuvinte! O fetiță de 5 ani își întâlnește surioara pe care credea că a pierdut-o, într-un spital din Gaza: „Iubita mea!” / VIDEO

Data publicării:
Fără cuvinte! O fetiță de 5 ani își întâlnește surioara pe care credea că a pierdut-o, într-un spital din Gaza „Iubita mea!” / FOTO: colaj capturi video YouTube @BBC News
Fără cuvinte! O fetiță de 5 ani își întâlnește surioara pe care credea că a pierdut-o, într-un spital din Gaza „Iubita mea!” / FOTO: colaj capturi video YouTube @BBC News

Într-o poveste impresionantă din Gaza, două surori palestiniene s-au reunit în mijlocul haosului. Julia, o copila de doar 18 luni, a fost miraculos scoasă din dărâmăturile unei clădiri distruse și dusă de urgență la Spitalul El-Najar din Rafah, în sudul Gaza. Acolo, s-a întâlnit cu sora ei mai mare, Joury, în vârsta de 5 ani, care fusese deja salvată din același dezastru și era tratată pentru rănile suferite. Această emoționantă reuniune a avut loc într-un moment dificil, iar povestea lor de supraviețuire este un exemplu convingator al rezilienței umane în fața adversităților. BBC a relatat aceasta poveste impresionantă.

Citește și VIDEO emoționant: Copiii din Gaza își scriu numele pe mâini ca să poată fi identificați în caz de atac aerian. O secvență „crudă și inumană”

„Sora mea, iubita mea!”

Momentul revederii a fost unul de o intensitate copleșitoare. „Sora mea, iubita mea!”, a strigat Joury, cu lacrimi în ochi, în momentul în care și-a dat seama că sora ei, Julia, a supraviețuit. În acel moment, amintirile cumplite ale bombardamentului care le-a distrus casa și viața de familie au revenit în mintea lor. Unchiul fetelor a povestit că în timp ce familia se afla la masa de prânz, clădirea din apropiere a fost lovită de un atac, ducând la distrugerea casei lor.

Deși ambele surori au fost tratate pentru răni la cap la Spitalul El-Najar din Rafah, experiența prin care au trecut le-a lăsat urme adânci. Traumatizate de tot ce s-a întâmplat, ele au plecat din spital alături de familia lor, în căutarea unui nou început. Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Loredana Iriciuc | Categorie: Social
Tagurile articolului: gaza hamas israel razboi reuniune spital surori
Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite

DC Media Group Audience