„I-a auzit plânsetul disperat”. Bebeluș, exhumat la patru zile după înmormântare: Cineva apropiat al familiei a spus că i-a auzit strigătele din pământ

Data publicării:
„I-a auzit plânsetul disperat”. Bebeluș, exhumat la patru zile după înmormântare Cineva apropiat al familiei a spus că i-a auzit strigătele din pământ. FOTO: colaj capturi video tiempo.hn
„I-a auzit plânsetul disperat”. Bebeluș, exhumat la patru zile după înmormântare Cineva apropiat al familiei a spus că i-a auzit strigătele din pământ. FOTO: colaj capturi video tiempo.hn

O poveste cutremurătoare a ieșit la iveală atunci când un bebeluș în vârstă de doar trei luni a fost exhumat din mormântul său la patru zile după înmormântare. Motivul incredibil? Un trecător atent a susținut că a auzit plânsetele firave ale copilului venind din groapă.



Micuțul băiețel a fost declarat decedat din cauza unei febre severe și a fost îngropat solemn duminică, 10 septembrie, într-un cimitir din Protección, Honduras din Santa Barbara. Cu toate acestea, viața avea să aducă o întorsătură uluitoare la această dramă familială.

Ceea ce a dus la descoperirea uluitoare a fost faptul că cineva din apropierea familiei îndoliate a raportat că a auzit plânsul disperat al unui copil în timp ce trecea pe lângă cimitir, joi, 14 septembrie. Convinși că exista o șansă că micuțul a fost înmormântat în viață dintr-o eroare tragică, acea persoană a grăbit să împărtășească această informație familiei.

Familia profund îndurerată, revigorată de o speranță neașteptată și de posibilitatea unui adevărat miracol, a hotărât să acționeze imediat. Au luat decizia de a deshuma copilul pentru a verifica dacă acesta este cu adevărat în viață.

Imaginile care au urmat au fost cu adevărat sfâșietoare, cu membrii familiei în genunchi, rugându-se disperați pentru ca micuțul să fie într-adevăr în viață. Cu inimile îndurerate, au căutat cu grijă orice semn de viață al bebelușului, dar micuțul nu părea să se miște.

Citește și Mai mulți părinți români și-au pus copiii să protesteze în fața grădiniței: Micuții, îndemnați să tragă de gard, în timp ce adulţii filmează scena

Micuțul a fost dus la spital

Potrivit relatărilor, micuțul, după ce a fost scos din groapă, a fost dus la spital în grabă, însă acolo, medicii au confirmat cu tristețe că copilul nu dădea niciun semn de viață. După această încercare, trupul copilului a fost returnat familiei profund afectate, care l-a reîngropat cu tristețe, punând astfel capăt unui adevărat coșmar.

Se speculează că nou-născutul ar fi putut suferi de catalepsie, o rară tulburare neurologică care se manifestă prin rigiditate musculară și incapacitatea temporară de a răspunde la stimuli externi sau de a se mișca. Această stare a dus la tragica declarare a morții sale. Importante de menționat sunt și alte cauze posibile ale catalepsiei, precum afecțiuni medicale cum ar fi boala Parkinson sau epilepsia, dar și efectele unor medicamente, cum ar fi antipsihoticele sau anestezicul ketamina.

În cazul catalepsiei, un bebeluș poate rămâne aparent nemișcat timp de minute sau chiar ore în șir, ceea ce poate provoca panică și neînțelegere în rândul celor care sunt martori la astfel de incidente rare și tulburătoare. 

Vezi și „Nu mai vrem la mami!” Doi frățiori au mâncat pământ pentru a-și potoli foamea: Drama lui Petru și Pavel, găsiți abandonați, în Italia / FOTO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News



Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Loredana Iriciuc | Categorie: Social
Tagurile articolului: bebelus santa barbara tragedie





DC Media Group Audience
pixel