Înscrierea la creșă sau la grădiniță începe astăzi! Iată calendarul complet

Data publicării:
Înscrierea la creșă sau la grădiniță începe astăzi! Iată calendarul complet / FOTO: freepik.com @rawpixel.com
Înscrierea la creșă sau la grădiniță începe astăzi! Iată calendarul complet / FOTO: freepik.com @rawpixel.com

Astăzi încep înscrierile la creșă și grădiniță, conform metodologiei și calendarului stabilite de Ministerul Educației.Prima etapă de înscriere se desfășoară până pe 14 iunie, când vor fi afișate listele copiilor înscriși și locurile disponibile rămase.

Cea de-a doua etapă are loc între 17 iunie și 5 iulie. La finalul acestei perioade, pe 5 iulie, vor fi publicate listele actualizate cu copiii înscriși și locurile libere.

Pentru cei care nu au reușit să se înscrie în primele două etape, între 19 și 29 august va avea loc etapa de ajustări. Aceasta este destinată copiilor care nu au participat la înscrierile anterioare.

În final, pe 30 august, vor fi afișate listele finale ale copiilor înscriși și numărul de locuri disponibile după etapa de ajustări.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google NewsTe-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Loredana Iriciuc | Categorie: Social

DC Media Group Audience
pixel