O tânără de 26 de ani, mama a 22 de copii. Își dorește încă 80! / FOTO

Data publicării:
FOTO: Facebook @Kristina Ozturk
FOTO: Facebook @Kristina Ozturk

Cu siguranță, aceasta este o poveste cu adevărat neobișnuită. 



Kristina Öztürk, o tânără de 26 de ani din Georgia, a devenit mamă a 22 de copii, iar detaliile sunt la fel de remarcabile. Niciunul dintre acești copii nu a fost adoptat, ci 21 dintre ei au fost aduși pe lume cu ajutorul mamelor surogat.

Această poveste de viață este un adevărat carusel de evenimente. Kristina, de origine rusă, și-a întâlnit soțul milionar, în vârstă de 58 de ani, în timpul unei călătorii. Desigur, viața lor nu a fost lipsită de controverse, având în vedere condamnarea bărbatului la opt ani de închisoare la începutul acestui an. Cu toate acestea, Kristina pare hotărâtă să continue să aducă pe lume mai mulți copii, dorind încă 80 cu soțul ei.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kristina Ozturk (@batumi_mama)

16 bone angajate ca să o ajute cu micuții

Într-o mărturisire uluitoare, femeia a dezvăluit că a investit nu mai puțin de 96.000 de dolari în angajarea a 16 bone care să o ajute în îngrijirea celor mici. Această poveste impresionantă de familie are un cronogramă complex și plin de evenimente. Prima fiică a Kristinei s-a născut în 2014, dintr-o căsnicie anterioară. Cu toate acestea, 20 dintre copii s-au născut în anul pandemiei, în 2020, când lumea era zguduită de evenimente neobișnuite.

Pentru Kristina și familia ei, ultimul membru, Olivia, a adus bucurie în ianuarie 2021. Această mamă dedicată și-a luat în serios rolul, cheltuind o sumă semnificativă pentru a asigura asistența necesară pentru copiii ei. Este o poveste care arată devotamentul și resursele implicate în creșterea unei astfel de familii numeroase.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News



Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Loredana Iriciuc | Categorie: Social
Tagurile articolului: copii georgia mama sua





DC Media Group Audience
pixel