Suc expirat la o petrecere pentru copii. „La scurt timp, fetiţa a început să se simtă rău”

Data actualizării: | Data publicării:
Suc expirat la o petrecere pentru copii. „La scurt timp fetiţa a început să se simtă rău” / FOTO: freepik.com
EXCLUSIV
Suc expirat la o petrecere pentru copii. „La scurt timp fetiţa a început să se simtă rău” / FOTO: freepik.com

O petrecere pentru copii s-a terminat într-un mod mai puțin plăcut. Copiii au băut sucuri expirate.O femeie din Botoşani a ajuns cu fetiţa internată în spital după ce au luat parte la o petrecere, unde a fost servit suc expirat. Totul s-a întâmplat în seara zilei de luni, într-un local din interiorul unui mall.

Mai multe familii au venit cu copiii la o petrecere organizată pentru unul dintre cei mici. Condiţia celor de la local a fost ca băuturile să fie cumpărate de acolo, iar mâncarea putea fi adusă de oriunde.

Oamenii au comandat ce era de comandat, în total aproape 30 de sticle de bere pentru adulţi şi suc pentru copii. Doar că la final părinţii au avut parte de o surpriză neplăcută.

„Naşul meu a observat că una dintre sticlele de suc era expirată. Avea trecut termenul de expirare în ianuarie 2024. Au fost nouă copii, fetiţa mea a băut două sticluţe. Am solicitat să discutăm cu patronul, ne-a spus că nu mai poate da timpul înapoi. La scurt timp, după o oră, fetiţa a început să se simtă rău.

Vărsături, crampe, diaree. Am fost la Urgenţe, seara am ajuns acasă, iar a dua zi am ajuns iar la spital, pentru că se simţea tot mai rău. Am fost apoi internate la Infecţioase”, a povestit mama unei fetiţe de 7 ani.

Iniţial părinţii au cerut sticlele pentru a dovedi că li s-a vândut un produs expirat, dar cei de la bar nu au dorit acest lucru. S-au lăsat convinşi dar după ce la faţa locului a ajuns şi un echipaj de poliţie, chemat de unul dintre părinţi.

„A fost înregistrat un apel pentru un conflict verbal”, a precizat agent şef adjunct Delia Nenişcu, purtător de cuvânt IPJ Botoşani. Soţul femeii a fost deja la Protecţia Comsumatorului şi la DSP, unde a făcut sesizări cu fotografii probe fizice pentru a dovedi acuzele.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google NewsTe-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Raluca Panțiru | Categorie: Stiri

DC Media Group Audience
pixel