1 IUNIE. La mulți ani, copii! La mulți ani, părinți! La mulți ani, ParintisiPitici.ro!

Data publicării:
1 IUNIE. La mulți ani, copii! La mulți ani, părinți! La mulți ani, ParintisiPitici.ro! / FOTO: freepik.com @zaffirogiulia11
1 IUNIE. La mulți ani, copii! La mulți ani, părinți! La mulți ani, ParintisiPitici.ro! / FOTO: freepik.com @zaffirogiulia11

Este 1 iunie: Ziua Copilului, Ziua Mondială a Părinților și sărbătorim și un eveniment cu totul special - 1 an de activitate ParintisiPitici.ro!



Uneori este esențial să ne oprim și să apreciem micile bucurii pe care viața ni le oferă. Iar unele dintre cele mai prețioase momente vin din timpul petrecut alături de copiii noștri!

Poate că astăzi îți vei îmbrățișa copilul mai strâns decât ieri, poate că îi vei lua o jucărie în plus sau poate că îi vei oferi mai multă PREZENȚĂ. 

Fie că alegem să ne bucurăm în aer liber sau preferăm să petrecem timp în casă, citind povești și creând amintiri, important este să fim PĂRINȚI PREZENȚI mai mult ca oricând astăzi și să savurăm fiecare clipă.

Indiferent de alegerile pe care le facem pentru ziua de 1 iunie, un lucru este cert: zâmbetul copilului nostru va fi întotdeauna recompensa cea mai frumoasă. Pentru că zâmbetul lui ne aduce fericire și ne îmbogățește inima într-un mod unic și special.

Așadar, să ne bucurăm de fiecare moment petrecut alături de cei mici și să ne amintim mereu că aceste mici gesturi de iubire și atenție sunt cele care fac viața cu adevărat frumoasă.

LA MULȚI ANI tuturor copiilor și părinților! Să vă bucurați unii de alții, să vă simțiți apreciați, iubiți și să fiți cu toții sănătoși!

În final, aș dori să adresez un imens MULȚUMESC tuturor celor care ne-au sprijinit și au fost alături de noi în acest prim an de activitate!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News



Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Loredana Iriciuc | Categorie: Divertisment





DC Media Group Audience
pixel