10 nume de fetițe care atrag succesul în viață

Data actualizării: | Data publicării:
10 nume de fetițe care atrag succesul în viață / FOTO: freepik.com@stockpoint
10 nume de fetițe care atrag succesul în viață / FOTO: freepik.com@stockpoint

Alegerea unui nume pentru fetița ta poate fi una dintre primele și cele mai importante decizii pe care părinții le iau înainte de sosirea micuței în lumea aceasta.



Numele este un aspect al identității care îi va însoți pe toată durata vieții, așadar este esențial să fie ales cu grijă și considerație. De la nume clasice și tradiționale până la cele moderne și neobișnuite, există o varietate bogată de opțiuni pentru părinții care își doresc să găsească numele perfect pentru micuța lor. În acest articol, vom explora diferitele tendințe în materie de nume de fete, originea acestora și factorii pe care părinții îi iau în considerare atunci când aleg numele perfect pentru copilul lor.

Toți părinții își doresc ca al lor copil să fie însoțit de noroc pe parcursul vieții, să aibă un talent înnăscut sau un caracter carismatic care să atragă succesul ca un magnet, iar primul gând al acestora este să găsească un nume potrivit, dar care să fie în același timp și plăcut. Dacă cauți nume inspirate din cuvintele „noroc” sau „noroc”, am întocmit o listă de nume de bebeluși care înseamnă acest lucru pentru micuța tău.

Iată câteva sugestii de nume de fete care atrag succesul în viață:

1. Bedisa. Bedisa este derivat din cuvântul georgian „bedi”, care înseamnă „soartă sau destin”. Acest nume blând și distinctiv, auzit pe scară largă în mai multe culturi, se încadrează în categoria numelor populare și neobișnuite în același timp. Numirea fiicelor Bedisa este o modalitate minunată pentru mămici și tătici de a-și pune speranțele și visele pentru copiii lor.

2. Dalia. În limba lituaniană, Dalia este numele zeiței destinului, nașterii și țesutului, iar numele ei înseamnă „soartă sau noroc”.

3. Kiaria. Este un nume japonez care înseamnă „norocos”, sună rafinat, dar poate fi confundat cu Kiara sau Kiera.

4. Ada. Prin semnificația sa, numele Ada aduce cu sine ideea de abundență și bogăție. Numele provine din limba ebraică și înseamnă podoabă, cuvânt care are conotații referitoare la prosperitate, opulență și bineînțeles, succes.

5. Gloria. Nume de proveniență latină, Gloria are semnificația de glorie sau onoare. Un astfel de nume nu putea lipsi din lista noastră fiind emblema succesului. Încă de la naștere fetița voastră prinde drag pentru cuvântul glorie aspirând astfel spre prietenii de succes și o carieră demnă de numele său.

Citește și „Care este semnificația numelui Nora”

6. Destiny. Este un nume simplu, care înseamnă „soartă sau noroc”, provine din cuvântul latin „destinare”, care înseamnă „a determina”.

Sursa foto: freepik.com

7. Zaida. Zaida, un nume arab pronunțat ca „zah-EE-Dah”, este o opțiune exotică și atractivă pentru copilul de orice religie sau mediu.  Înseamnă „prosper” sau „norocos”.

8. Felicia. Nume feminin de origine latină, Felicia înseamnă noroc și fericire. Este derivat de la cuvântul latin felix. Un nume care transmite că persoana care poartă acest nume să fie binecuvântată cu noroc și fericire.

9. Machiko. Dacă doriți un nume intercultural pentru fiica dumneavoastră, alegeți Machiko, care înseamnă „copil norocos”. Cu un înțeles atât de frumos, nu credem că vreun părinte ar refuza acest nume.

10. Victoria. Vine din latină și înseamnă “victorios”, “încununat de izbândă”.

Vezi și „Cele mai populare nume românești pentru fete”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News



Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Raluca Panțiru | Categorie: Recomandari si sfaturi





DC Media Group Audience
pixel