5 tipuri de prieteni de care orice mamă are nevoie

Data actualizării: | Data publicării:

Dacă ești mamă și ai aceste 5 tipuri de prieteni în viața ta, atunci ești norocoasă! Prietenii sunt un pilon fundamental în viața fiecărei persoane, dar mai ales în viața unei mame. Relațiile de prietenie sunt o legătură fundamentală care ne ajută în viață. Avem diferite tipuri de prieteni și diferite tipuri de prietenii.



Când suntem în criză, când avem o poveste amuzantă de spus sau avem nevoie de sfaturi, știm imediat pe cine să sunăm. Prietenii sunt comoara noastră cea mai de preț.

Fiecare prieten este diferit și fiecare dintre ei va aduce ceva diferit în viața noastră. În acest articol vorbim despre cinci tipuri de prieteni de care are nevoie orice mamă.

Cu siguranță, pe măsură ce citiți următoarele rânduri, vă veți gândi la acei prieteni care sunt așa, sau s-ar putea chiar să vă identificați cu unul dintre aceste profiluri!

2. -imagine fara descriere- (pexels-shvets-production-9049733_29321100.jpg)

Foto: Sheft Production/ Pexels

5 tipuri de prieteni de care fiecare mamă are nevoie

1. Cel care te susține, mereu și în orice situație

Acesta este prietenul care va fi mereu de partea ta, chiar și atunci când amândoi știi că greșești. Acest prieten te va apăra de oricine, întotdeauna și în orice caz. El va renunța la tot ce face pentru a veni să te ajute dacă ești bolnav.

El va fi prima persoană care va fi alături de tine atunci când ai nevoie de ajutor cu ceva în viață. Ea este cel mai mare fan al tău, fanul numărul 1 și cea care crede mereu în tine, chiar și atunci când nici tu însuți nu poți. Aceste tipuri de prieteni sunt o comoară pe care nu ar trebui să o ratezi pentru nimic în lume.

2. Prietenul distractiv, unul dintre tipurile de prieteni pe care ar trebui să îl avem cu toții

Când situațiile sunt disperate, cel mai bun mod de a le face față este să râzi. Acest prieten este cel care te face să râzi chiar și în cele mai rele momente, care îți arată cât de ridicolă este viața și că, dacă ai greșit cu ceva, există întotdeauna o latură bună care te va face să te simți mai bine.

Cu el râzi de cât de ridicolă este viața și de greșelile tale; vei râde de tine, de el, nu contează. Vei râde până te vei simți mai bine! Acest prieten va găsi întotdeauna o modalitate de a te face să vezi partea pozitivă a fiecărei situații. Râsul este cu adevărat cel mai bun medicament, așa că cel mai bine este să ții la îndemână numărul acestui prieten în orice moment.

3. -imagine fara descriere- (pexels-julia-m-cameron-8841431_57654600.jpg)

Foto: Julia M. Cameron/ Pexels

3. Avocatul diavolului

Te înșeli, dar tot nu vrei să recunoști. Acest prieten te va ajuta să vezi cealaltă față a fiecărei situații jucându-te pe avocatul diavolului, luând în considerare sentimentele tale, dar în același timp spunându-ți exact cum stau lucrurile.

Acesta este prietenul pe care îl suni atunci când trebuie să revii la realitate sau când ai nevoie de cineva care să-ți spună să nu te mai plângi și să asculți ce vrea viața să-ți spună.

Uneori, această prietenie nu este ușoară și necesită puțin mai mult efort decât altele, dar în adâncul sufletului știi că ai nevoie de această persoană în viața ta pentru a te menține cu picioarele pe pământ. La fel cum ai nevoie de un prieten distractiv care să te ajute să scapi, ai nevoie și de cineva care să te ajute să înfrunți realitatea.

 

4. Prietenul înțelept

Fiecare dintre noi are nevoie de acel prieten care cunoaște multe subiecte. Dacă ai nevoie de sfaturi în orice, știi că o poți suna pentru că va avea ceva să-ți spună și mereu cu cuvinte bune. Nu contează dacă este dragoste, muncă sau parenting: acest prieten va ști mereu să aibă grijă de tine.

Petrecerea timpului cu prietenii poate fi extrem de reconfortant pentru o mamă. Dacă nu știi cum să repari ceva care s-a stricat, acest prieten îți va spune ce știe sau cine te poate ajuta. Dacă nu știe, va investiga problema până te va putea ajuta. Nu contează ce ți se întâmplă: dacă îl suni, vei găsi o soluție mult mai repede.

5. Conectare instantanee

Așa cum există oameni care cred în dragoste la prima vedere, există oameni care cred că exact același lucru se întâmplă atunci când vine vorba de prietenii. Există oameni în această lume care se bucură de conexiune instantanee, iar această conexiune nu se pierde de-a lungul vieții.

Poate că trecutul tău este atât de asemănător cu al lui încât simți că ai dus vieți paralele sau poate că poveștile tale sunt atât de diferite încât nici măcar nu-ți poți imagina să nu interacționezi cu acest tip de prieten.

4. -imagine fara descriere- (pexels-adrienn-1524105_22358200.jpg)

Foto: Adrienn/ Pexels

Această persoană este sufletul tău pereche și vei fi prieteni până la sfârșitul zilelor tale. S-ar putea să pierdeți legătura unul cu celălalt de-a lungul anilor, dar vă veți regăsi mereu și veți simți că nu a trecut atât de mult.

Acesta este prietenul căruia îi poți spune orice pentru că știi că nu te va judeca. El știe că nu ca nimeni altcineva, inclusiv partenerul tău.

Prietenia ta cu această persoană nu va fi împiedicată de iubiți, soți, copii și muncă. Singurul lucru care contează este că ai această persoană în viața ta și asta doar te face mai fericit.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News



Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Elena Didila | Categorie: Divertisment





DC Media Group Audience
pixel