A decis să se mute cu fostul soț și actuala lui soție, de dragul copiilor: Povestea femeii a devenit virală

Data actualizării: | Data publicării:
Foto Ilustrativ Pixabay
Foto Ilustrativ Pixabay

Katie Mathis, o influență și fotografă în vârstă de 33 de ani, a lansat o întrebare pe TikTok: „Fostul meu soț și soția lui tocmai m-au invitat să mă mut în casa lor cu ei. Ce ar trebui să fac?".Postarea, care a fost distribuită luni, a fost de fapt un ”experiment”, întrucât Katie Mathis luase deja o decizie și între timp s-a și mutat cu fostul soț și actuala soție, potrivit Insider.

Aceasta a spus că decizia poate părea la prima vedere una ciudată, dar cu siguranță este în beneficiul celor trei fiice pe care le are împreună cu fostul partener de viață.

Ea a explicat că face acest pas pentru că în acest mod le-ar oferi copiilor săi un mediu plăcut în care să crească și să se dezvolte, iar relația ei cu fostul soț a fost una destul de bună după despărțire.

În videoclipul postat pe TikTok, Katie a explicat că urma să locuiască într-un apartament mic din casa fostului, cu intrare separată.

Postarea lui Katie Mathis, care a adunat peste 2 milioane de vizualizări, a divizat puternic audiența. „În situația economică actuală? Absolut, este o idee bună", a scris o persoană care sprijină decizia. „Fiind un copil cu părinți divorțați, care s-a mutat în permanență de la unul la altul, cred că acest aranjament este extraordinar”, a scris un alt utilizator.

@katiekatekatelynn the pros are outweighing the cons…. #coparenting ♬ original sound - Katie Kate Katelynn

Însă alții au dezaprobat total ideea: „Prea multe conflicte de interese și pot apărea probleme financiare sau emoționale”.

Într-un videoclip ulterior, în care cântărește argumentele pro și contra, tânăra de 33 de ani a spus că este îngrijorată de reducerea spațiului de locuit, pentru că noul apartament este de 5 ori mai mic decât casa ei din Nashville. Mai spune că a decis să închirieze casa, dar că are opțiunea să se mute oricând înapoi dacă lucrurile nu merg bine.

Katie recunoaște că relația dintre ea și fostul soț și actala soție a fost inconsecventă de-a lungul anilor, dar că în prezent se înțeleg foarte bine. Mai mult, actualul ei partener îi susține pe deplin decizia.

Aceasta a spus pentru Insider că, de fapt, luase decizia de a se muta înainte de a lansa întrebarea pe TikTok, dar a vrut să valorifice viralitatea postării pentru a-i inspira și pe alții.

@katiekatekatelynn pros & cons list of moving back in with my baby daddy & his wife #coparenting ♬ original sound - Katie Kate Katelynn

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google NewsTe-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Elena Didila | Categorie: Divertisment
Tagurile articolului: copii divort femeie katie mathis sot
Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite

DC Media Group Audience
pixel