Aceasta este cea mai relaxantă melodie conform științei. Ce efect are asupra ta? (VIDEO)

Data publicării:
Fotografie de la BOOM/ Pexels
Fotografie de la BOOM/ Pexels

Un studiu realizat în Marea Britanie a desemnat melodia care reduce cel mai mult anxietatea la ascultători. Testeaz-o și află dacă are același efect asupra ta.



Muzica are, fără îndoială, un efect asupra stării noastre de spirit. Te poate face să râzi, să plâng sau să te relaxezi.

Puterea muzicii de a crea sau influența stările de spirit este binecunoscută. Prin urmare, nu este surprinzător să știm că unele melodii sunt deosebit de potrivite pentru a induce o stare de bine, în timp ce altele, dimpotrivă, cresc entuziasmul.

Un grup de cercetători de la Mindlab International (în Regatul Unit) a decis să afle care a fost de fapt cea mai relaxantă melodie din lume. Cercetările au arătat că este „Wightless” de Marconi Union, capabilă să reducă anxietatea cu 75%. Acum, tot ce trebuie să faci este să asculți melodia și să vezi efectul pe care îl are asupra ta...

Lasă-ne un comentariu cu părerea ta despre acest test.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News



Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Elena Didila | Categorie: Divertisment





DC Media Group Audience
pixel