Acesta este avionul în care vor să călătorească micuții. Cum ar arăta un zbor dacă ar fi proiectat de copii?

Data publicării:
Acesta este avionul în care vor să călătorească micuții. Cum ar arăta un zbor dacă ar fi proiectat de copii / FOTO: captură abc.es
Acesta este avionul în care vor să călătorească micuții. Cum ar arăta un zbor dacă ar fi proiectat de copii / FOTO: captură abc.es

Copiii au pus mâna pe planurile avionului viitorului, iar rezultatul este cu adevărat uimitor! Aeronava lor de vis are toate ingredientele necesare pentru a face călătoria distractivă și captivantă.



Principala caracteristică preferată de cei mici (48%) este conectarea a două etaje ale avionului printr-o rețea de tobogane. Nu puteau să-și imagineze avionul perfect fără un acoperiș transparent, care să le ofere o privire minunată spre stelele de deasupra lor (41%). 

Dar echipamentul de distracție nu se oprește aici! Copiii au adăugat pe lista lor de dorințe un perete dedicat pentru a face graffiti (36%), un colț de plastilină (31%), și chiar o piscină la bord pentru a-și exersa tehnica de înot înainte de a ajunge la destinație (31%).

Și pentru că distracția să fie completă, acești mici călători și-au dorit un ring de dans (29%), o zonă specială pentru a petrece timp cu animalele lor de companie (24%), și o pistă de karting pe holul avionului (21%).

Cum ar arăta zborurile dacă cei mici ar fi cei care decid

Booking.com, platforma digitală de călătorie, a făcut un pas în viitor pentru a aduce visele copiilor la viață, proiectând cum ar arăta zborurile dacă cei mici ar fi cei care decid. Prin interviuri extinse cu 5.000 de copii din Europa, cu vârste cuprinse între 6 și 11 ani, au reușit să descopere și să contureze avionul ideal al viitorului.

Așadar, cum arată acest avion perfect pentru copii? Ei bine, are tot felul de facilități menite să transforme călătoria într-o experiență de neuitat.

Aproximativ 30% dintre copii ar alege întotdeauna clasa întâi pentru călătoriile lor și ar prefera să aibă părinții ca servitori personali de gustări. Pentru 26%, ospătarul ideal de Crăciun ar fi Moș Crăciun, iar 22% și-ar dori ca personajul lor preferat să le aducă mâncare și băutură. 

Cu toate acestea, nu doar distracția contează, ci și implicarea în experiența de zbor. 3 din 10 copii ar dori să participe la manevrele de zbor și să stea lângă pilot pentru a acționa ca și copilot și, din când în când, să preia controlul zborului.

Chiar dacă 50% dintre copii iubesc senzația de a zbura și de a vedea norii de aproape, ideile creative vin din dorința lor de a avea mai multe opțiuni de distracție în avion. 71% cred că există prea puține lucruri pentru a-i distra în timpul zborului, iar 47% consideră că zborul este mai distractiv pentru adulți decât pentru ei.

Adulții se concentrează asupra destinației

Patricia Ramírez, psiholog expert și comunicator, aduce o perspectivă fascinantă asupra călătoriilor aeriene, subliniind că zborul poate fi o experiență captivantă. Ea remarcă că, de obicei, adulții se concentrează asupra destinației, dorind să ajungă cât mai repede pentru a se bucura de plajă, a sări în piscină sau a începe aventura planificată cu luni înainte. Comentând studiul Booking.com, Ramírez subliniază nu doar creativitatea copiilor, ci și abilitatea lor de a transforma călătoria într-o experiență distractivă și de a savura fiecare moment.

Expertul în psihologie subliniază că micuții ne oferă o lecție valoroasă, arătându-ne că aventura și călătoria încep înainte de a ajunge la destinație. Este esențial să ne bucurăm de fiecare moment și să apreciem călătoria în sine, nu doar scopul final.

Studiul relevă, în concluzie, că părinții joacă un rol important în a face ca cei mici să se simtă confortabil în avion. Tehnologia devine din ce în ce mai importantă, iar pentru 44% dintre copii, tableta este deja un element esențial pentru divertisment și o călătorie plăcută. Îmbrăcămintea confortabilă ocupă locul trei în clasamentul confortului, cu 34%, iar copiii subliniază importanța alegerii hainelor potrivite în avion, preferând îmbrăcăminte lejeră și confortabilă pentru a se bucura de un zbor relaxant. Astfel, experiența călătoriei aeriene devine un amestec între comoditate, tehnologie și bucuria descoperirii pentru toate vârstele.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News



Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Loredana Iriciuc | Categorie: Divertisment





DC Media Group Audience
pixel