Ai ales prima literă potrivită pentru numele copilului tău? Iată semnificațiile acesteia

Data publicării:
Fotografie de la AMBADY KOLAZHIKKARAN/ Pexels
Fotografie de la AMBADY KOLAZHIKKARAN/ Pexels

Te-ai întrebat vreodată dacă ai ales bine numele copilului tău? Te invităm la o plimbare prin alfabet să descoperi ce ar putea dezvălui numele micuțului tău! 



Alegerea unui nume pentru copilul tău este o decizie importantă, deoarece acesta va fi numele pe care îl va purta pe viață.

Poate că nu știi, dar prima literă a unui nume poate conține o cantitate surprinzătoare de informații despre potențialul caracter al micuțului tău.

Fie că ești fascinat de credințele antice sau pur și simplu cauți o privire distractivă asupra trăsăturilor de personalitate pe care le-ar putea dezvălui un nume, cu siguranță te vei bucura de această călătorie prin alfabet.

Pregătește-te pentru o notă de umor în timp ce explorăm ce spune prima literă a numelui copilului tău despre tine.

A – Ambiție și încredere în sine

Dar fiind începutul alfabetului, acesta simbolizează o personalitate puternică. Ești o persoană puternică căreia îi place să trăiască după propriile reguli. Ești un pic cam volubil în dragoste și cauți pe cineva care să îți susțină ambițiile.

B – Emoționalitate și sacrificiu

Dacă inițiala ta este B, ești capricios și emoționat. Ești dispus să faci sacrificii pentru alții, care uneori îți pot fi dăunătoare. Îți place să te distrezi, dar cauți echilibrul în viață.

C – Volatilitate și fiabilitate

Dacă inițiala ta este C ești atent, rațional și grozav pentru familie. Totuși, ai și o latură negativă: atunci când cineva te pune pe loc, poți fi cu sânge rece și răzbunător.

D – Carisma și senzualitatea

Prima literă D simbolizează senzualitatea și carisma. Sunteți mari iubiți și aveți multă energie. Ești loial în dragoste, dar ai grijă pe cine lași să se închidă.

E – Sociabilitate și creativitate

Și reprezintă un individ sociabil și creativ. Apreciezi prietenia și îți place să creezi. Ești un pic cam volubil în dragoste și, de obicei, te stabilești doar mai târziu în viață.

F – Optimism și distracție

F simbolizează optimismul și veselia. Știi cum să vezi partea bună a lucrurilor și ești un animator natural. În dragoste, ești precaut și înclinat spre iubirea platonică.

2. Fotografie... (pexels-freestockpro-12944620_34919500.jpg)

Fotografie de la Oleksandr P/ Pexels

G – Filosofie și spiritualitate

Prima literă G indică un individ orientat filozofic. Ești un gânditor profund și cauți sens în religie, meditație sau stil de viață. În relații, poți fi credul, dar ai așteptări mari.

H – Creativitate și perfecționism

H simbolizează puterea creatoare. Ești motivat și îți place să ai lucrurile sub control. Relațiile amoroase îți împiedică adesea succesul profesional, dar ești destinat succesului și bogăției.

I – Justiție și ordine

Reprezintă dreptatea și dorința de ordine. Ești bine intenționat și ai un gust rafinat. Ești intransigent în relații: ori ți se potrivește cineva, ori nu vrei să fii deloc lângă el.

J – Ambiție și sinceritate

Prima literă J simbolizează ambiția crudă și sinceritatea. Ești direct, dar sincer și cauți un partener stabil care să te țină calm și fericit.

K – Extreme și romantism

K reprezintă extreme și roluri diferite în viață. Sunteți puternici și emoționați, vă place să fiți în centrul atenției, dar sunteți și iubitori romantici cu un libido nesățios.

3. Fotografie... (pexels-magda-ehlers-pexels-1337387_34433100.jpg)

Fotografie de la Magda Ehlers/ Pexels

L – Carismă și energie

L simbolizează indivizi energici și carismatici. Îți place să călătorești, să schimbi locul de muncă și să cauți noi experiențe. Te instalezi la bătrânețe doar când găsești liniștea.

M – Inteligență și loialitate

M reprezintă oameni curajoși, inteligenți și muncitori. Sunteți prieteni loiali și excelente consilieri, dar știți și să manipulați pentru a obține ceea ce doriți.

N – Excentricitate și bun analist

N simbolizează excentricitatea. Îți place să analizezi comportamentul celorlalți și de multe ori te ferești de iubire, mai ales când ai deja inima frântă.

O – Înțelepciune și educație

O reprezintă înțelepciunea și educația. Adesea ești scriitor, profesor sau lucrezi în educație. Ai principii morale înalte și intri adesea în conflict cu ceilalți, dar pentru asta ești respectat.

P – Claritate și dramatizare

P simbolizează claritatea și talentul. Îți place să te distrezi, dar poți dramatiza prea mult. În dragoste, ești atras de parteneri care te impresionează prin inteligența, experiența sau reputația lor.

R – Loialitate și compasiune

R înseamnă loialitate și compasiune. Ești loial doar celor apropiați, păstrând în același timp distanța față de ceilalți. În profesia ta iubești provocările și ai ambiții mari.

S – Atracție sexuală și atractivitate

S sau Ș simbolizează senzualitatea și atractivitatea. Iubești farmecul și lucrurile frumoase. Lucrurile materiale sunt importante pentru tine ca dovadă de succes și securitate.

1. Fotografie... (pexels-framesbyambro-22302473_50183200.jpg)

Fotografie de la AMBADY KOLAZHIKKARAN/ Pexels

T – Hiperactivitate și angajare

T simbolizează o natură hiperactivă. Ești mereu ocupat și îți este greu să menții relațiile. Când ești tânăr te concentrezi pe dragoste și mai târziu pe succes și familie.

U – Dezorganizare și loialitate

U simbolizează dezorganizarea și viața haotică. Îți place senzația de presiune care te împinge înainte. În dragoste, ești loial și te dedici prea mult relației.

V – Practicitate și ingeniozitate

V reprezintă indivizi practici și cu picioarele pe pământ. Ești întreprinzător și găsești cu ușurință noi obiective. În dragoste poți fi posesiv, dar întotdeauna pasionat.

X și Z – Încredere și leadership

X și Z simbolizează încrederea și conducerea. Ești inițiatorul întâlnirilor și îți place să dai sfaturi altora. Ai fost naiv în dragoste când erai tânăr, dar mai târziu câștigi încredere și un sentiment de calm.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News



Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Elena Didila | Categorie: Divertisment





pixel