„Ajutor! Copilul meu...!” Mămică panicată, trasă pe dreapta din cauza vitezei excesive: Gonea spre spital, însă polițistul i-a salvat bebelușul / VIDEO

Data publicării:
„Ajutor! Copilul meu...!” Mămică panicată, trasă pe dreapta din cauza vitezei excesive: Gonea spre spital, însă polițistul i-a salvat bebelușul / VIDEO
„Ajutor! Copilul meu...!” Mămică panicată, trasă pe dreapta din cauza vitezei excesive: Gonea spre spital, însă polițistul i-a salvat bebelușul / VIDEO

Într-un moment uluitor de curaj și devotament, un ofițer de Poliție a devenit eroul zilei atunci când a reușit să resusciteze un bebeluș în mijlocul autostrăzii. Acest act eroic a fost capturat de camerele de corp ale polițistului și a stârnit admirația și recunoștința întregii comunități.



Evenimentul a avut loc marți, când ofițerul Brendan Fraser din Warren, Michigan, își făcea datoria de patrulare obișnuită. În timp ce se afla pe autostradă, a observat un vehicul care trecea cu viteză pe lângă mașina sa de patrulare. Cu instinctul și experiența sa de polițist, a decis să tragă mașina respectivă pe dreapta pentru a verifica situația.

Cu o ușoară teamă în suflet, ofițerul Fraser a descoperit că familia din mașină era într-o situație de urgență gravă. Mama copilului de 18 luni din vehicul era în panică, iar bebelușul avea buzele albastre, semn că avea nevoie urgentă de ajutor medical. Pe măsură ce situația se deteriora rapid, ofițerul Fraser și-a dat seama că fiecare secundă conta.

Cu profesionalism și calm, ofițerul a reușit să păstreze controlul asupra situației. Mama disperată a copilului striga în lacrimi: „Ajutor, copilul meu moare aici!” Cu pasiunea de a salva vieți, ofițerul Fraser a deschis rapid ușa mașinii și a început manevrele de resuscitare asupra micuțului.

În ciuda implorărilor familiei de a-i lăsa să continue călătoria spre spital, ofițerul Fraser a știut că acțiunea sa era vitală pentru supraviețuirea copilului. Cu determinare și pricepere, a reușit să readucă la viață bebelușul, ajutându-l să respire din nou. Momentul a fost capturat de camerele de corp ale polițistului, transformându-l într-un adevărat erou local.

Într-un interviu ulterior, una dintre pasagerele din mașină a dezvăluit că băiețelul avea COVID și că trecea prin convulsii. Cu toate acestea, datorită intervenției rapide și hotărâte a ofițerului Fraser, micuțul a avut șansa de a fi transportat în siguranță la spital pentru tratamentul necesar.

Citește și Un elev și-a pierdut viața după ce a fost pedepsit de profesor pentru că nu avea echipament sportiv: L-a forţat să alerge fără oprire pe caniculă

Polițistul a acționat cu hotărâre pentru a restabili respirația copilului

Înregistrările captate de camera de corp a polițistului au surprins momentul uluitor în care ofițerul Brendan a intervenit în mod decisiv pentru a salva viața micuțului. Cu o măiestrie desăvârșită, el a lovit în mod repetat spatele copilului, încercând să elimine obstrucția care îl sufoca. În acele momente critice, ofițerul putea fi auzit încurajându-l pe copil să respire: „Primește aer, primește aer. Îl simt.” Părinții, într-o panică copleșitoare, se înghesuiau în jurul polițistului, sperând la o minune.

Ofițerul Fraser a vorbit ulterior despre acea experiență tensionată, subliniind că nu era vorba despre aplicarea unei amenzi sau oprirea unui șofer cu viteză excesivă. Era vorba despre o urgență reală și vitală. „Vizionarea înregistrărilor acum este copleșitoare, dar în momentul acela nu am avut timp pentru altceva decât să mă bazez pe antrenamentul meu”, a declarat ofițerul pentru ABC.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News



Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Loredana Iriciuc | Categorie: Social
Tagurile articolului: bebelus erou mama politist sua





DC Media Group Audience
pixel