Un elev și-a pierdut viața după ce a fost pedepsit de profesor pentru că nu avea echipament sportiv: L-a forţat să alerge fără oprire pe caniculă

Data publicării:
Un elev și-a pierdut viața după ce a fost pedepsit de profesor pentru că nu avea echipament sportiv: L-a forţat să alerge fără oprire pe caniculă. FOTO ILUSTRATIV: freepik.com @alexkich
Un elev și-a pierdut viața după ce a fost pedepsit de profesor pentru că nu avea echipament sportiv: L-a forţat să alerge fără oprire pe caniculă. FOTO ILUSTRATIV: freepik.com @alexkich

Un băiat de numai 12 ani din California și-a pierdut viața într-un mod tragic în timpul orei de sport, în care a fost obligat să alerge în condiții extreme de caniculă. 



Yahshua 'YaYa' Robinson, elev de gimnaziu, și-a pierdut viața după ce a implorat disperat după apă și ajutor, iar apoi s-a prăbușit și a rămas inconștient pe teren. Tragedia a avut loc într-o zi caniculară, cu temperaturi de 32 de grade Celsius.

Elevul a fost pus într-o situație extrem de periculoasă de către propriul profesor de sport, care l-a obligat să alerge fără oprire sub soarele arzător, deși nu dispunea de echipamentul adecvat. Disperarea lui YaYa a fost auzită de colegii săi și de profesorii prezenți, care au încercat să intervină, dar, din păcate, ajutorul a sosit prea târziu.

La ora 11 dimineața, tânărul YaYa s-a prăbușit pe teren, iar colegii și profesorii au sunat imediat la serviciile de urgență. Echipajele medicale au ajuns la fața locului în grabă și l-au transportat de urgență la spital. Cu toate acestea, starea sa de sănătate s-a deteriorat rapid, iar în ciuda eforturilor depuse de medici, tânărul a intrat în stop cardiac și a pierdut lupta pentru viață.

Citește și O mamă a obținut daune de 100.000 de dolari de la școala fetiței ei: „Le transmit părinților să fie vigilenți, să asculte și să fie atenți” / VIDEO

Băiatul, pedepsit de profesor pentru că nu avea echipament sportiv

Amarna Plummer, mătușa băiatului, a dezvăluit într-un interviu acordat presei locale că tânărul nu dispunea de echipament sportiv corespunzător pentru cursul de educație fizică și astfel a fost pedepsit de profesor, care l-a pus să alerge sub soarele arzător. Conform mătușii sale, băiatul a început să se simtă rău și epuizat în timpul exercițiilor. Disperat, el își întindea mâna către profesor, implorând pentru apă și se plângea că nu poate respira, o strigare de ajutor auzită și de ceilalți copii prezenți.

Mătușa băiatului a luat inițiativa de a lansa o pagină de strângere de fonduri pe platforma GoFundMe, cu scopul de a sprijini părinții tânărului cu costurile înmormântării. Pe această platformă, aceștia au menționat că temperaturile extrem de ridicate care au afectat anumite zone din California de Sud ar putea să fi contribuit la tragicul sfârșit al fiului lor. În momentul în care băiatul se afla pe teren, temperatura a ajuns la 32 de grade Celsius. Familia copilului consideră că cineva trebuie să fie tras la răspundere pentru pierderea lor inestimabilă.

Băiatul a fost descris drept „un copil strălucit, talentat și plin de dragoste, cu un viitor promițător înaintea lui”. Familia rămâne în așteptarea raportului oficial al autopsiei pentru a înțelege mai bine circumstanțele care au condus la tragicul eveniment.

Vezi și O mămică a făcut scandal, după ce salvamarul i-a scos copiii din apă, care erau nesupravegheați: „Înoată mai bine decât ai înotat tu vreodată în viața asta”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News



Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Loredana Iriciuc | Categorie: Social





DC Media Group Audience
pixel