Ce floare este asociată cu luna de naștere a copilului tău?

Data actualizării: | Data publicării:
Fotografie de la Tetyana Kovyrina/ Pexels
Fotografie de la Tetyana Kovyrina/ Pexels

Știați că, pe lângă zodiile și ascendenții, există și o floare specială de naștere pentru fiecare lună, care ar trebui să spună ceva despre caracterul copilului? 



Indiferent dacă crezi sau nu în simbolismul florilor din naștere, un lucru este clar: fiecare bebeluș este unic și are ceva cu totul special care ar trebui sărbătorit și apreciat.

Ianuarie - Garoafa

Floarea de naștere a tuturor bebelușilor din ianuarie este garoafa. Simbol al căsătoriei, dar și al iubirii, prieteniei, admirației și recunoștinței față de cineva. Dacă copilul se naște în ianuarie, se spune că are o fire afectuoasă și ușor entuziastă, dar în același timp o hotărâre puternică de a-și atinge obiectivele și de a depăși obstacolele pe care le va întâlni pe parcurs.

2. Fotografie... (pexels-ana-vieira-1110685065-20785133_51828500.jpg)

Fotografie de la Ana Vieira/ Pexels

Februarie - Iris 

Floarea de naștere din această lună este irisul. Aceste flori reprezintă dragoste și modestie, înțelepciune și curaj. Se spune că bebelușii din februarie au o natură bună și plină de compasiune, precum și o tendință creativă și o intuiție naturală.

3. Fotografie... (pexels-guvo-20731157_89784400.jpg)

Fotografie de la Ana Vieira/ Pexels

Martie - Narcisa

Dacă copilul tău s-a născut în martie, narcisa este floarea lui de naștere. Această floare de primăvară simbolizează nu numai curajul, considerația, reînnoirea și prosperitatea, ci și renașterea și prospețimea. Copilul tău va avea un spirit puternic de adaptabilitate la situații și schimbări noi. Narcisa, fiind o floare cunoscută pentru frumusețea ei, poate fi asociată cu creativitatea, prin urmare copilul nenăscut ar putea demonstra o predispoziție către exprimarea artistică.

4. Fotografie... (pexels-hilaryh-1031413_45351900.jpg)

Fotografie de la Hilary Halliwell/ Pexels

Aprilie - Margareta

Copilul tău s-a născut în aprilie? Atunci fermecătoarea margaretă este floarea lui de naștere. Această floare mică simbolizează inocența și puritatea. Micul tău explorator este o adevărată rază de soare care te va molipsi și pe tine și pe cei din jur cu bucuria și curiozitatea lui. Margaretele sunt, de asemenea, sinonime cu armonie și unire.

5. Fotografie... (pexels-pixabay-67857_01500600.jpg)

Fotografie de la Ana Vieira/ Pexels

Mai - Lăcrămioara (Crinul Văii)

Floarea de naștere a tuturor celor născuți în luna mai este delicatul crin al văii. Această floare reprezintă frumusețea, grația și inocența, dar simbolizează și dragostea și primăvara. Se spune că copiii au o dispoziție optimistă de a încerca să găsească latura pozitivă în lucruri și un suflet amabil, iubitor și empatic. În plus, crinul este considerat un simbol al norocului.

7. Fotografie... (pexels-iriser-6705731_77335500.jpg)

Fotografie de la  Zuzanna  Musial/ Pexels

Iunie - Trandafirii

Această floare nobilă simbolizează dragostea și pasiunea. Micul tău explorator are și o inimă pasională și umple lumea din jurul lui cu dragoste. Trandafirul este, de asemenea, sinonim cu frumusețea și eleganța, iar bebelușul tău deja încântă pe toată lumea cu splendoarea sa unică. Va fi un copil sensibil și dulce, cu o notă de bunătate și carisma.

6. Fotografie... (pexels-pixabay-56866_18811900.jpg)

Fotografie de la  Pixabay/ Pexels

Iulie - Larkspur

Este o floare care crește în medii dificile și reprezintă putere și determinare. Această floare magnifică simbolizează entuziasmul și inima deschisă, precum și ușurința și lipsa de griji. Copilul tău va fi la fel de hotărât ca această floare, rezistent și tenace în a-și persevera scopurile.

8. Fotografie... (pexels-042896ec25-12764235_16952700.jpg)
Fotografie de la  Zuzanna  Musial/ Pexels

August - Gladiole

Această floare simbolizează puterea interioară, onoarea și respectul. Voința micului tău explorator îl va ajuta să depășească provocările vieții. Mai mult, se spune că cei născuți în august au un caracter sincer și onest; pe scurt, o personalitate autentică și o stima de sine solidă.

9. Fotografie... (pexels-monicore-134072_12205800.jpg)

Fotografie de la  Monicore/ Pexels

Septembrie - Aster (Steluțe de toamnă)

Asterul reprezintă înțelepciune și bunătate, loialitate și prietenie. Copilul tău are probabil o legătură profundă cu natura și o atitudine bună, plină de compasiune și altruistă. În plus, natura sa loială, răbdătoare, echilibrată și afectuoasă îl face un prieten prețios.

11. Fotografie... (pexels-townsend-walton-6231368-9778691_96189500.jpg)

Fotografie de la Walton/ Pexels

 

Octombrie - Gălbenele

Gălbenele simbolizează bucuria și frumusețea, dar și protecție și căldură. Copilul tău se va remarca prin zâmbetul său strălucitor și natura contagios de veselă. Și nu numai atât, natura lui protectoare și empatică vă va îmbogăți familia.

10. Fotografie... (pexels-pixabay-65255_81494000.jpg)

Fotografie de la  Pixabay/ Pexels

Noiembrie - Crizantema

Dacă copilul tău s-a născut în noiembrie, floarea lui de naștere este crizantema. Sinonim de prosperitate și noroc, prietenie și recunoștință. Se spune că copiii născuți în noiembrie au un impuls interior puternic și o natură generoasă și caldă. El poate avea, de asemenea, un talent natural pentru a forma prietenii și a arăta afecțiune față de ceilalți.

13. -imagine fara descriere- (pexels-ubaidshareef-20747372_73724700.jpg)

Fotografie de la  Pixabay/ Pexels

Decembrie - Steaua de Crăciun

Felicitări dacă copilul tău s-a născut în decembrie! Floarea sa de naștere ar putea fi nimeni alta decât fantastica Poinsettia. Steaua de Crăciun este un simbol al sărbătoririi și al succesului, dar și al iubirii și al împărtășirii, și de aceea se spune că copiii născuți în decembrie au un caracter sărbătoresc și de succes. Floarea este adesea asociată cu noile începuturi și cu speranța pentru viitor. Copilul dumneavoastră poate fi deosebit de sensibil și empatic față de sezonul Crăciunului, apreciind frumusețea și semnificația sărbătorilor.

12. Fotografie... (pexels-rickyrecap-1701892_86214700.jpg)

Fotografie de la  Pixabay/ Pexels

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News



Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Elena Didila | Categorie: Divertisment





pixel