Ce înseamnă când visezi că ești însărcinată

Data publicării:
Fotografie de la Ron Lach/ Pexels
Fotografie de la Ron Lach/ Pexels

Visarea că ești însărcinată este mai frecventă decât ți-ai putea imagina. Dar ce înseamnă ? Putem vorbi despre un vis premonitoriu sau este legat mai mult de unele emoții pe care persoana le trăiește în acea perioadă anume? Iată tot ce știm despre posibilele semnificații ale acestui vis anume. Visând a fi însărcinată ascunde în primul rând o dorință inconștientă de a genera, dar nu neapărat un copil. 

Visarea unui bebelu, a unui un test de sarcină pozitiv, o vizită la ginecolog care dezvăluie noua viață pe drum, poate reprezenta și dorința unei schimbări în viața de cuplu. Care? Va depinde de tine să înțelegi.

Ce se întâmplă dacă alții visează că ești însărcinată?

Poate că în inimile lor, în visele lor există această dorință ca tu să rămâi însărcinată sau poate ca ceva frumos să devină realitate în viața ta. Este, prin urmare, un vis de bun augur care nu trebuie să sperie. 

Visând să fii însărcinată: vis premonitor sau nu?

Prin urmare, prin prisma celor spuse deja, visul de a fi însărcinată nu este un vis premonitor, nu trebuie să genereze frică sau anxietate că un copil este pe drum, mai degrabă reprezintă o dorință, poate tocmai aceea de a avea un copil, ci o dorință, nu o premoniție, un pre-anunț. 

Dacă se întâmplă să visezi ca fiind însărcinată, încearcă să te întrebi care este dorința ta cea mai profundă în acest moment, deoarece chiar acel lucru ar putea fi ascuns în acel vis.

Visând să fii însărcinată: cele mai comune interpretări

Toată lumea va putea să-și interpreteze liber visul, să încerce să înțeleagă de ce a visat să fie însărcinată. Cu toate acestea, există unele interpretări care sunt mai comune decât celelalte și sunt următoarele:

- acest vis exprimă dorința de schimbare, creativitate, proiecte noi

- acest vis ar putea dezvălui aspecte din tine pe care nu le cunoști, laturi ascunse pe care este timpul să le scoți în evidență, să le dai naștere

- acest vis exprimă creștere personală și este un semn al transformării, al depășirii limitelor

- acest vis exprimă o dorință de maternitate care există, este prezentă și speri că se va împlini.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google NewsTe-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Elena Didila | Categorie: Divertisment

DC Media Group Audience
pixel