Ce înseamnă când visezi copii: Interpretarea visurilor

Data publicării:
Fotografie de la Miriam Alonso/ Pexels
Fotografie de la Miriam Alonso/ Pexels

Visarea copiilor mici poate lua diferite conotații, așa că evaluează și celelalte pasaje ale visului, detaliile și semnificațiile pe care le poți atribui din punct de vedere personal.



Prima semnificație la care ne gândim este cea legată de copilul interior, copilul care continuă să trăiască în inima fiecărui adult.

În acest sens, visarea copiilor mici s-ar putea referi la dimensiunea copilăriei tale, la o amintire din copilărie sau chiar la nevoia de a avea grijă de tine, de a te liniști despre un aspect al personalității tale sau direcția pe care o ia viața ta.

Visul copilului ar putea reprezenta și nevoia de a recupera trăsăturile tipice copilăriei precum nepăsarea și curajul de a acționa. Prin urmare, simbolismul reprezentării visului se poate referi și la dorința de a se exprima și de a da spațiu creativității.

Pe de altă parte, visarea copiilor poate simboliza preocupările pe care le ai cu privire la micuții adevărați, precum copiii tăi, nepoții sau alți copii.

Dacă te aprofundezi mai mult în figura copiilor, în interpretarea acestui vis, poți considera și că aceștia ar putea reprezenta proiecte în derulare.

În general, visarea copiilor mici poate fi un semn bun și poate implica o atitudine plină de speranță și pozitivă.

Mai exact, visul copiilor mici care plâng, potrivit unei linii de interpretare, ar putea evoca probleme de sănătate sau alte probleme. Potrivit unei alte teorii, ar însemna că există ceva care te îngrijorează sau te face să suferi.

A visa un nou-născut: semnificație

În psihanaliză, nou-născutul simbolizează transformarea, o schimbare în viața visătorului care poate fi atât internă, cât și externă. Aceste schimbări au de-a face cu maturizarea, tocmai pentru că un nou-născut nu poate să nu crească și, în consecință, să devină mare și matur. 

Transformarea înseamnă avânt și vitalitate â, dar nu întotdeauna maturizare: în acest sens nou-născutul în vis poate fi legat și de eternul copil al lui Jung, un adult care rămâne copil - mai exact adolescent - și se comportă ca atare, mai ales la nivel emoțional.

Când o femeie visează un nou-născut, se vorbește imediat despre dorința de maternitate - mai ales dacă nu are copii. Dar nou-născutul simbolizează și vulnerabilitatea, deoarece este o creatură lipsită de apărare. 

Poate întruchipa o slăbiciune într-un vis, aspect în care te simți vulnerabil și pe care încerci să-l ascunzi de ceilalți de teamă să nu fii lovit exact acolo unde te doare cel mai mult.

O mare parte din interpretarea viselor este legată de felul în care nou-născutul ne apare. Una dintre cele mai tulburătoare viziuni de vis este, fără îndoială, cea în care este vizualizat un nou-născut mort; imaginea este supărătoare, dar interpretarea ei nu este atât de dramatică: moartea nou-născutului reprezintă ceva care a fost oprit în loc, de exemplu un proiect, un sentiment sau o idee.

În ciuda stării sale, un nou-născut mort într-un vis este o reamintire a vieții, o invitație de a nu fi blocat de anxietate sau neîncredere pentru a preveni stingerea vitalității tale.

A visa copii gemeni

Semnificația visului cu gemeni poate indica faptul că vă aflați într-o situație de mare conflict intern. Este posibil să fii foarte confuz, iar singura parte vătămată în această poveste ești tu însuți.

Așadar, rămâi atent la ce înseamnă să visezi gemeni, pentru ca visele să îți servească drept avertisment pentru a deschide ochii, astfel încât să poți face față la tot ceea ce se va întâmpla în viața ta.

Când visezi gemeni, în situația în care îi vezi doar pe gemeni, interpretarea poate duce la existența unui conflict de interese, opoziție de idei.

În plus, visele cu gemeni pot însemna gradul lor de asemănare cu o persoană apropiată, adică cineva care le poate fi complice, o jumătate dragă, care va fi frumoasă și prezentă în viața ta.

A visa gemeni identici

În primul rând, să înțelegem ce înseamnă să visezi gemeni identici.

Visele de gemeni identici indică faptul că o persoană (cunoscută sau necunoscută) ar trebui să se apropie de tine, iar împreună vor avea multă armonie.

Acest lucru se datorează faptului că simbolismul gemenilor identici indică loialitate, dragoste și empatie, deci asta este ceea ce acest vis indică că se va întâmpla în viața ta.

A visa că ești însărcinată cu gemeni

În visele cu gemeni, să visezi că ești însărcinată cu gemeni este de bun augur. Înseamnă că bucuria este pe cale să apară în viața ta, lucruri foarte bune ți se vor întâmpla în următoarele zile.

Această bucurie apropiată este posibil să fie o bucurie financiară. Poți câștiga o sumă bună de bani, fie că este vorba de moștenire, de bonusuri la locul de muncă sau chiar cineva care îți era dator cu mult timp în urmă îți va achita în sfârșit această datorie.

Semnificația de a visa gemeni atunci când ești însărcinată cu ei poate fi legată și de creșterea individuală. În acest fel, viața ta va fi afectată pozitiv, iar de această maturizare vor beneficia și toți cei din jurul tău!

A visa gemeni nou-născuți

Când visezi gemeni nou-născuți, acordă atenție simbolismului nașterii, care reprezintă bucuria părinților și a familiei, care tocmai au câștigat un nou membru pe care să-l iubească și să-l răsfețe.

Semnificația visului cu gemeni nou-născuți indică sosirea unei persoane care le va schimba viața profesională sau afectivă, deci este de bun augur, pentru că această schimbare va fi pozitivă. Nu lăsați oportunitatea să vă scape.

Împreună cu această persoană, vor apărea multe noutăți în viața ta, ajutându-te să mergi în direcția cea bună. Satisfacția este în calea ta, sărbătorește! Bucură-te de fiecare moment, în cel mai bun mod posibil.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News



Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Elena Didila | Categorie: Divertisment
Tagurile articolului: copii gemeni interpretarea visurilor vis





DC Media Group Audience
pixel