Ce să oferi pentru botezul unei fetițe: Câteva idei originale

Data publicării:
Fotografie de la Photography Maghradze PH/ Pexels
Fotografie de la Photography Maghradze PH/ Pexels

Ziua botezului se apropie și te gândești ce să-i oferi fetiței pe care urmează să o sărbătorești.



O bijuterie, un cadou original și creativ sau un cadou simbolic care va rezista în timp? Ceea ce este important atunci când ne gândim la darul pentru botez este că ar trebui să fie oferit cu adevărat din inimă și un gând expres pentru copil și părinții săi. Iată câteva idei despre ce să oferi la botezul unei fete.

Lista de Naștere sau Botez este o soluție excelentă pentru a evita primirea de cadouri inutile și pentru a facilita rudele și prietenii în alegerea cadoului pentru Botez și pentru nașterea copilului. Pe Amazon există un spațiu dedicat acestui serviciu: Amazon Baby List vă permite să căutați cu ușurință printre diferitele produse și să urmăriți tot ce aveți nevoie. 

Puteți, de asemenea, să răsfoiți cele mai populare articole din listele pentru copii și să găsiți liste cu cele mai bine cotate articole pentru bebeluși, cum ar fi cărucioare, pătuțuri, scaune auto, biberoane și alte produse esențiale. Pentru a face cumpărăturile mai convenabile, există și posibilitatea de a trimite cadouri la o adresă de expediere, alta decât a dumneavoastră.

Idei de cadouri pentru botezul unei fete 

Fetele sunt mici prințese din primele zile de viață. Un cadou potrivit pentru o mică prințesă este ceva ce ar trebui să fie strălucitor, prețios și elegant, la fel ca ea.

Aveți verde, așadar, pentru bijuterii precum pandantive, brățări cu inițiale, lanțuri de aur și obiecte din argint; dar și o bijuterie de familie, un obiect care a aparținut bunicii sau străbunicii care se transmite din generație în generație poate fi o idee foarte binevenită cu valoare simbolică ridicată.

Și iarăși, o piesă de argint, precum o ramă clasică întotdeauna foarte apreciată de părinți, care poate alcătui primele piese dintr-un set de argintărie pe care micuța le va găsi odată ce va crește.

Nu trebuie neapărat să cheltuiți o avere pe un cadou de botez care este cu adevărat apreciat. Important este să interpretezi gusturile și nevoile părinților și, de asemenea, să încerci să oferi un cadou care să surprindă sau să se dovedească util.

Iată câteva exemple de idei de cadouri:

- O carte magică: o carte de povești cu imagini personalizate cu chipul fetiței care va fi botezată. Începe cu sosirea fetiței purtate în zbor de Barză, până în momentul în care este primit în familie. Un cadou unic, care va entuziasma părinții și poate fi de ajutor chiar și atunci când micuțul nu reușește să adoarmă.

- Un tort de scutece totul în nuanțe de roz.

- Un coș cu produse de igienă utile.

- Un obiect pentru a mobila si personaliza dormitorul.

- Un album pentru fotografii care înfățișează povestea primului an de viață al bebelușului: și nu uitați să puneți prima fotografie pe prima pagină a albumului!

- Un kit de argilă sigur și non-toxic pentru amprentele mâinilor și picioarelor fetiței, pentru a le păstra și agăța pe peretele dormitorului într-un cadru de lemn.

- Un cadou care reflectă valoarea religioasă a Botezului.

- O piatră prețioasă. Cumpărați un diamant sau o piatră prețioasă mică. Aceasta va fi livrată cu un certificat care să ateste autenticitatea sa și micuța va putea decide ce să facă cu ea odată ce va crește. O poate valorifica sau poate alege să o așeze într-un pandantiv sau un inel.

Pentru personalizare suplimentară puteți opta pentru o piatră prețioasă care are o semnificație specifică. De exemplu, se spune că topazul, piatra galbenă prin excelență, promovează noblețea sufletească, prieteniile și liniștea spirituală, în timp ce pentru vechii greci diamantele erau lacrimi ale zeilor și fragmente de stele căzătoare... o viziune cu adevărat evocatoare și magică. 

Citește și:

Cadouri care aduc ghinion: nu oferi niciodată aceste lucruri unei proaspete mame

Să vorbim despre cadouri care aduc ghinion și pe care ar fi bine să nu le dăruiești proaspetei mame sau copilului nenăscut. O precauție care nu trebuie trecută cu vederea pentru a întâmpina nou-născutul doar cu cele mai bune urări.

 Iată cadourile de evitat pentru că ar aduce ghinion... Citește mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News



Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Elena Didila | Categorie: Divertisment
Tagurile articolului: botez cadouri pentru botez fetita




Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite

DC Media Group Audience
pixel