Cele mai frumoase mesaje pentru prima zi de şcoală: Urări deosebite pentru elevi, profesori și părinți

Data publicării:
Cele mai frumoase mesaje pentru prima zi de şcoală: Urări deosebite pentru elevi, profesori și părinți. FOTO: freepik.com @namii9
Cele mai frumoase mesaje pentru prima zi de şcoală: Urări deosebite pentru elevi, profesori și părinți. FOTO: freepik.com @namii9

Cu vacanța de vară în urmă, aproximativ 2.700.000 de elevi din România se pregătesc să revină în băncile școlii începând cu data de 11 septembrie, conform calendarului stabilit de Ministerul Educației. Pentru acești tineri, începutul unui nou an școlar reprezintă atât un moment de entuziasm cât și de emoție, atât pentru ei, cât și pentru părinți.



Vă prezentăm mai jos cele mai frumoase mesaje şi urări pentru prima zi de şcoală sau de grădiniță, pentru a-i încuraja pe cei mici, pe părinți sau pe profesori.

„Dragi elevi, începerea unui nou an școlar este un moment plin de oportunități și speranțe. Să vă însoțească curajul și dorința de a învăța în fiecare zi!”

„Aveți încredere în voi și amintiți-vă că sunteți capabili să realizați lucruri mărețe. Prima zi de școală este doar începutul unei călătorii lungi și frumoase spre cunoaștere.”

„Fie ca fiecare lecție să vă aducă bucurie și înțelepciune, iar prietenii să vă fie alături în fiecare pas. Aveți toată susținerea noastră în această nouă etapă a vieții voastre.”

Citește și Aceasta este vârsta la care un copil poate începe să meargă singur la școală: Academia Americană de Pediatrie a actualizat recomandările

 

Mesaje de încurajare pentru părinți în prima zi de școală

„Dragi părinți, în această zi importantă, când îi lăsați pe cei mici să înceapă o nouă etapă a vieții lor, amintiți-vă că sunteți cei mai importanți mentori pentru ei”.

„Să aveți încredere în copiii voștri și să-i susțineți în fiecare zi a acestei călătorii. Prima zi de școală poate fi emoționantă, dar împreună puteți depăși orice obstacol”.

„Fie ca dragostea și înțelegerea voastră să fie o sursă de putere pentru cei mici în fiecare zi. Împreună, veți traversa cu succes toate etapele educației”.

„În acest nou an școlar, să aveți parte de momente de bucurie și mândrie alături de copiii voștri. Fiecare zi este o șansă de a le oferi sprijinul și încurajarea de care au nevoie pentru a crește și a învăța”.

Vezi și Învățătorii fac sacrificii financiare considerabile pentru a-i primi pe copii: Cât îi costă prima zi de şcoală?

Mesaje de încurajare pentru profesori în prima zi de școală

„Dragi profesori, sunteți cei care îndrumă și inspiră generațiile viitoare. În această zi de început, amintiți-vă că aveți puterea să influențați viețile elevilor voștri în mod semnificativ.”

„Să aveți pasiune și dedicație în ceea ce faceți, pentru că educația este o comoară care îi va ghida pe elevi pe parcursul vieții lor.”

„Fie ca fiecare lecție pe care o predați să fie o sursă de inspirație și cunoaștere pentru elevi. Prin dăruirea voastră, formați viitori lideri și inovatori.”

„În acest an școlar, să aveți parte de realizări și satisfacții profesionale, iar munca voastră să fie apreciată la justa sa valoare. Cu pasiune și devotament, veți schimba lumea prin educație.”

„Începutul unui nou an școlar este un prilej minunat de a celebra și de a oferi încurajare. Fie ca fiecare elev, părinte și profesor să simtă susținerea și aprecierea celor dragi în această călătorie a cunoașterii!”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News



Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Loredana Iriciuc | Categorie: Divertisment





DC Media Group Audience
pixel