Coafura „înghețată”: Cum să faci împletitura Elsei?

Data publicării:
Coafura „înghețată”: Cum să faci împletitura Elsei? / FOTO: captură video YouTube @Doudou et Stiletto
Coafura „înghețată”: Cum să faci împletitura Elsei? / FOTO: captură video YouTube @Doudou et Stiletto

Părul Elsei din Frozen este visul multor fetițe. 



Pentru a recrea celebra împletitură a suveranei Arendelle, iată sfaturile lui Alicia, mamă și autoare a blogului „Doudou et Stiletto”.

Lansat în 2013, filmul de animație Frozen a fost un succes mondial. Toate fetițele (și chiar băieții) sunt fascinați de frumoasa Elsa, suverana regatului Arendelle.

Și multe dintre fetițe visează să aibă aceeași coafură: această împletitură sublimă și voluminoasă.

Pentru mamele interesate, vă vom explica cum să realizați această coafură celebră, care este de fapt o împletitură africană pe lateral, cu ajutorul sfaturilor oferite de bloggerița Alicia.

Această tânără mamă a reușit să facă această împletitură fiicei sale mici, iar rezultatul este absolut uluitor. 

Tutorial: Cum să fac împletitura Elsei din Frozen?

Pasul 1: Descurcă părul și separă-l într-o parte laterală. Adună tot părul pe o parte și ia o mică secțiune de păr din partea de sus a capului. Împarte acea secțiune în trei părți egale și începe împletitura.

Pasul 2: Începe prin a realiza o împletitură clasică. Pentru acest lucru, trece alternativ șuvița din dreapta peste cea din mijloc, apoi șuvița din stânga peste cea din mijloc. Pe măsură ce împletești, adaugă secțiuni de păr pentru a le încorpora în împletitură, astfel încât să se lipească de scalp și să urmeze traseul părului. Strânge împletitura în funcție de preferințe.

Pasul 3: Treci ultimele șuvițe ale împletiturii sub urechea stângă. Termină prin a realiza o împletitură clasică pe care o lași să cadă peste umăr.

Mic sfat: Pentru a ușura împletitura, poți încerca și varianta inversată. În acest caz, în loc să treci șuvițele din dreapta și din stânga peste cea din mijloc, le treci dedesubt. Este important să știi că această coafură poate fi realizată pe toate tipurile de păr, inclusiv pe cel mai fin, dar este preferabil ca părul să fie lung (cel puțin până la nivelul umerilor).

Și iată, fetița ta are aceeași coafură ca eroina ei preferată din Frozen!

Vă invităm să descoperiți tutorialul complet.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News



Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Loredana Iriciuc | Categorie: Divertisment





DC Media Group Audience
pixel