Condițiile de înscriere la Titularizare 2024 pentru profesorii suplinitori, schimbate fără să fie anunțați

Data publicării:
Condițiile de înscriere la Titularizare 2024 pentru profesorii suplinitori, schimbate fără să fie anunțați / FOTO: freepik.com@atlascompany
Condițiile de înscriere la Titularizare 2024 pentru profesorii suplinitori, schimbate fără să fie anunțați / FOTO: freepik.com@atlascompany

Inspectoratul școlar al Municipiului București schimbă fără să anunțe condițiile de înscriere la Titularizare 2024 pentru profesorii suplinitori: Cere adeverințe de nesancționare pe ultimii 6 ani, față de doar 2 ani, cât stabilise Ministerul Educației.



Inspectoratul școlar al Municipiului București (ISMB) le cere profesorilor suplinitori care se înscriu la Titularizare 2024, adeverințe de nesancționare pe ultimii 6 ani, deși Ministerul Educației a stabilit un termen de 2 ani, așa cum arată în modelul de fișă de înscriere publicat în Monitorul Oficial. Amintim, înscrierea candidaților a început pe 8 mai și va dura până pe 17 mai 2024, iar această modificare nu a fost făcută publică.

Inspectoratul școlar al Municipiului București le cere profesorilor suplinitori care se înscriu la Titularizare 2024, adeverințe care să ateste că nu au fost sancționați disciplinar pe ultimii 6 ani, deși Ministerul Educației stabilise un termen de 2 ani, potrivit Edupedu.ro.

Practic, la momentul depunerii dosarului cu 18 documente, se cere o adeverință care nu a fost menționată până acum, iar profesorii riscă să nu mai poată înscrie având doar o adeverință pe ultimii 2 ani, așa cum a cerut Ministerul Educației. 

Însă în fișa de înscriere model, publicată în Monitorul Oficial pe 26 aprilie, apare precizat că e profesorii suplinitori care se înscriu la Titularizare 2024, au nevoie de o adeverință pe 2 ani privind sancțiunile disciplinare.

Înscrierea pentru Titularizare 2024 are loc între 8 și 17 mai. Sunt 18 documente pe care le au de pregătit profesorii. Vezi aici actele necesare.

Citește și „Performanța în educație. Firuța Tacea: „Orice tip de rezultat obținut de un elev poate fi încadrat din perspectiva performanței” / VIDEO”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News



Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Raluca Panțiru | Categorie: Stiri





DC Media Group Audience
pixel