Copil cu 11 prenume: Părinților li se ordonă să schimbe numele fetiței pentru că este prea lung

Data publicării:
Copil cu 11 prenume Părinților li se ordonă să schimbe numele fetiței pentru că este prea lung / FOTO ILUSTRATIV: freepik.com
Copil cu 11 prenume Părinților li se ordonă să schimbe numele fetiței pentru că este prea lung / FOTO ILUSTRATIV: freepik.com

Trebuie să scurteze semnificativ numele fiicei lor dacă doresc ca aceasta să fie înregistrată legal.



Ducele spaniol se confruntă cu o sarcină deosebit de dificilă: să găsească un nume pentru fiica sa care să încapă pe certificatul de naștere! Aristocratul spaniol, Fernando Fitz-James Stuart, Ducele de Huéscar, și soția sa, Sofía Palazuelo, au avut recent cel de-al doilea copil și au ales un nume care are de toate: Sofía Fernanda Dolores Cayetana Teresa Ángela de la Cruz Micaela del Santísimo Sacramento del Perpetuo Socorro de la Santísima Trinidad y de Todos Los Santos. Este o listă impresionantă de 11 nume diferite!

Cu toate acestea, pentru a face totul în conformitate cu regulile, acest nume va trebui să fie redus la unul sau două nume. Cu toate opțiunile de nume disponibile, va fi interesant de văzut ce aleg Ducele și Ducesa pentru micuța lor!

Citește și 21 de nume regale pentru băieți și fete: Descoperă eleganța și noblețea cu aceste idei majestuoase

Lege: Se poate înregistra un singur nume compus sau două nume simple, nu mai mult

Legea numelor și prenumelor din Spania impune câteva reguli clare când vine vorba de înregistrarea numelor copiilor. Conform articolului II al acestei legi, se specifică că se poate înregistra un singur nume compus sau două nume simple, nu mai mult. Această regulă se aplică cu strictețe, așa că Ducele de Huéscar și soția sa, Sofía Palazuelo, se vor confrunta cu provocarea de a alege un nume care să încapă în aceste limite.

Numele Sofía Fernanda Dolores Cayetana Teresa Ángela de la Cruz Micaela del Santísimo Sacramento del Perpetuo Socorro de la Santísima Trinidad y de Todos Los Santos, a fost ales cu grijă, având în vedere omagii aduse diverselor persoane și devotațiilor religioase. De exemplu, primul nume, Sofía, a fost ales pentru a onora memoria mamei și bunicii micuței, Sofía Barroso. Al doilea nume, Fernanda, este un omagiu adus tatălui său, Ducele de Huéscar, și unchiului ei, Fernando Martínez de Irujo, marchiz de San Vicente del Barco, așa cum a relatat ziarul spaniol El Pais.

Botezul micuței a avut loc în parohia San Román, situată în centrul istoric al Sevilliei, pe data de 7 octombrie. A fost o ceremonie specială, urmată de o cină în grădinile palatului Dueñas. Nu este pentru prima dată când familia regală organizează un astfel de eveniment aici, deoarece prima fiică a ducelui a fost botezată în aceeași locație în 2021.

La botez, au participat numeroși invitați, printre care s-a numărat Matilde Solís, bunica fetelor, și Jorge Rojas, un prieten apropiat din copilăria ducelui de Huéscar. De asemenea, Sofia a purtat o fustă de botez care a fost moștenită de la sora sa și de la tatăl său, o frumoasă tradiție familială, conform El Pais.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News



Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Loredana Iriciuc | Categorie: Monden
Tagurile articolului: ducele spaniol nume spania





DC Media Group Audience
pixel