Cum să-i spui partenerului tău că ești însărcinată: Alege din lista de idei originale și unice

Data publicării:
Fotografie de la Amina Filkins/ Pexels
Fotografie de la Amina Filkins/ Pexels

În acest articol vei descopri cum să-i spui partenerului tău că aștepți. Iată o listă de câteva idei distractive și originale care vor face momentul de neuitat.



Vei avea un copil? Felicitări! Ești pe cale să începi una dintre cele mai interesante aventuri din viața ta. Dacă ai aflat vestea în timp ce erai singură, acum tot ce trebuie să faci este să-i spui partenerului tău că ești însărcinată. Și ce modalitate mai bună de a face asta decât cu o idee originală?

Vă oferim unele distractive și drăguțe pentru a vă surprinde familia cu această veste fericită. Personalizează-le și fă momentul cu adevărat special pentru toată lumea.

Cum să-i spui partenerului tău că suntem însărcinate

Pentru multe cupluri, dorința de a-și extinde familia este de așa natură încât atunci când în sfârșit vestea se confirmă, fericirea îi inundă.

Sunt femei care, prin propria decizie sau pentru că le ia prin surprindere, descoperă singure că sunt însărcinate. Dacă acesta este cazul tău, cu siguranță va veni momentul în care să-i spui și partenerului. Dar cum? Iată câteva propuneri originale.

2. Fotografie... (pexels-amina-filkins-5427272_43291800.jpg)

Foto: Amina Filkins/ Pexels

1. Pregătiți o vânătoare de comori

Dacă ție și partenerului tău le plac jocurile, nimic mai bun decât să organizezi o mică vânătoare de comori. Puteți plasa indicii prin casă și provocați-l pe partener să găsească comoara cu promisiunea că va primi un premiu imbatabil. La final va găsi testul de sarcină. Ține-ți camera video la îndemână pentru a-i înregistra fața când află.

2. Lecții de matematică

Faceți o pictură murală cu o fotografie a dvs., a altuia dintre voi, semnul plus dintre cei doi și după un semn egal, numărul trei. Poate că îi va lua un moment să o absoarbă, dar suntem siguri că va începe să sară de bucurie imediat.

3. La cumpărături

Dacă mergeți împreună la cumpărături, profitați de ocazie. Încercați să puneți produse pentru bebeluși, cum ar fi scutecele, diverse obiecte pentru cei mic. Faceți în așa fel încât să fie cât mai vizivile și acționează natural. Pregătește camera video și dă-i timp să reacționeze. Îl vei doborî!

3. Fotografie... (man-people-woman-home-male-female-791891-pxhere-com_85009700.jpg)

Foto: Pxhere

4. Cere „ajutor” animalului tău de companie

Dacă ai un animal de companie acasă, implică-l in acest moment cu totul special: legă-i un mic semn la gât și asigură-te că i-l aduce partenerului tău. Urmărește expresia de pe chipul lui când va realiza vestea cea mare.

5. Un tricou cu mesaj

O altă idee care ni se pare grozavă este aceea de a avea un tricou care să anunțe venirea bebelușului. Spune-i că ai un cadou pentru el sau că tocmai ai trecut pe lângă vitrina unui magazin și te-ai gândit că i-ar plăcea. Când îl deschide, va descoperi secretul pe care îl păstrați.

6. Un decor ciudat

De asemenea, puteți pune prin casă articole pentru bebeluși, cum ar fi o suzetă pe raftul din sufragerie, un biberon pe blatul din bucătărie sau un body pe cordul de rufe. Decorați cu obiecte pentru bebeluși diferite spații din casa dvs. cu orice i-ar putea atrage atenția și dați-i de înțeles că va veni unul în familia voastră în curând.

4. Fotografie... (shoe-color-blue-light-bulb-baby-pregnancy-86322-pxhere-com_83313000.jpg)

Foto: Pxhere

Bucurați-vă de acest moment de neuitat în cel mai bun mod!

Cu siguranță ai găsit deja o modalitate de a-i spune partenerului tău că ești însărcinată. Există multe alte idei, precum prepararea unui tort cu un mesaj înăuntru, agățarea primei ecografii în sufragerie sau oferirea unui cadou plin de surprize. Care este cel care vă place cel mai mult?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News



Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Elena Didila | Categorie: Divertisment




Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite

DC Media Group Audience
pixel