Disneyland, o excursie de neuitat pentru a te distra cu toata familia

Data publicării:
Fotografie de la Craig Adderley/ Pexels
Fotografie de la Craig Adderley/ Pexels

Disneyland Paris este mult mai mult decât un parc de distracții. Cu ajutorul acestui articol vei putea descoperi toate posibilitățile de distracție pe care le poți găsi în Disneyland.



Dacă ne gândim la parcuri de distracție, Disneyland Paris este unul dintre primele care ne vin în minte. Cu toate acestea, acest loc este mai mult decât un parc. Imediat ce vei intra pe porțile sale, te vei trezi învăluit într-o lume a fanteziei și a magiei în care atât adulții, cât și copiii se pot distra în mod egal.

De fapt, este o excursie de neuitat pentru a te distra cu toată familia, indiferent de cât de mult îți plac sau nu atracțiile.

Disneyland Paris, o excursie de neuitat

În rândurile următoare vă recomandăm o serie de activități potrivite pentru toate vârstele, datorită cărora vă puteți distra în parc, lăsând deoparte nenumăratele atracții de care puteți profita. Sunteți gata?

Aflați despre personajele Disney

După cum indică și numele, Disneyland Paris este parcul de distracții care reunește toate personajele din cele mai cunoscute filme ale lui Walt Disney. Din acest motiv, în întregul parc este posibil să întâlniți diverse personaje, în compania cărora vă puteți fotografia și datorită cărora cei mici pot primi un autograf, direct din mâinile personajelor lor preferate.

2. Fotografie... (people-street-night-game-town-paris-570652-pxhere-com_94653200.jpg)

Fotografie de la pxhere.com

Profită de spectacolele sale incredibile

Fără îndoială, unul dintre punctele forte ale Disneyland Paris sunt spectacolele sale. Există ghiduri în sunt indicate locurile și orele în care este posibil să profitați de toate spectacolele, pentru a nu fi obligat să ratați nici măcar una.

Montarea și detaliile fiecărui spectacol fac din fiecare spectacol un eveniment special. Drept urmare, vă recomandăm să participați la cât mai multe, pentru că, indiferent de tema propusă, toate merită.

Descoperiți fiecare detaliu al scenografiei sale

Așa cum am sugerat la începutul acestui articol, de îndată ce intrăm pe porțile sale, parcul ne transmite fantezie, magie și bucurie. Și toate acestea se datorează bogăției de detalii de care se bucură decorurile sale, atât pe străzi, cât și în magazine sau în fiecare dintre atracțiile prezente.

Pe lângă decorațiunile obișnuite, la anumite date parcul este decorat cu motive care caracterizează festivalul actual. Halloween-ul, Crăciunul sau diversele campanii tematice sunt câteva dintre perioadele în care parcul afișează un decor anume.

3. Fotografie... (amusement-park-park-toy-parade-resort-goofy-671615-pxhere-com_24225700.jpg)

Fotografie de la pxhere.com

Orice perioada a anului este momentul ideal pentru a te bucura de aceasta excursie de neuitat in compania întregii familii. Totuși, dacă aveți ocazia, vă recomandăm să îl vizitați de Crăciun, cea mai magică perioadă a anului.

Află ce momente te vei distra cel mai mult în timpul călătoriei tale la Disneyland

Chiar dacă veți profita la maximum de timpul dvs. la Disneyland Paris, în opinia noastră există două momente ale zilei care sunt esențiale și vă vor ține cu ochii mari în fiecare moment.

Parada personajelor

Odată cu sosirea după-amiezii, străzile parcului de distracții se umplu de toți cei prezenți, care vin să urmărească parada unui mare număr de flotoare din cele mai importante filme Disney , precum și personajele acestora care se află la bord. Muzica, culorile, personajele și flotoarele mari te vor lăsa fără cuvinte, indiferent de vârsta ai.

4. Fotografie... (pexels-basiciggy-16005386_49894100.jpg)

Fotografie de la Isaac Garcia/ Pexels

Spectacolul de lumini

Pentru a încheia ziua, Disneyland încununează frumos o vizită minunată cu un spectacol frumos destinat celor care se hotărăsc să traverseze parcul seara. Pentru că, fără nicio îndoială, este unul dintre lucrurile pe care absolut nu trebuie să le ratezi în timpul șederii în parc.

Înainte de a închide, când s-a lăsat deja întuneric, trebuie să stai în fața fațadei castelului Frumoasa Adormită, unde artificiile, coloanele sonore ale filmului și imaginile din același film vor apărea pe fațada propriu-zisă.

Cei mici vor putea astfel redescoperi toate filmele pe care le-au văzut de sute de ori și, pentru cei mai mari, va fi o adevărată întoarcere la copilărie și la amintirile lor.

Mai mult, pentru adevărații iubitori ai acestei lumi magice, vizitarea magazinelor situate în incinta parcului reprezintă o activitate absolut esențială.

Dacă în orice moment al zilei te simți obosit, poți face și o plimbare la bordul unui mijloc de transport la alegere: trăsura trasă de cai, barca sau trenul. Cine poate nega că Disneyland este un loc plin de bucurie și magie?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News



Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Elena Didila | Categorie: Divertisment





DC Media Group Audience
pixel