Jucăria preferată din lume NU mai este Barbie! Este acest joc de societate! / FOTO

Data publicării:
Jucăria preferată din lume NU mai este Barbie! Este acest joc de societate! / FOTO: freepik.com @yanadjana
Jucăria preferată din lume NU mai este Barbie! Este acest joc de societate! / FOTO: freepik.com @yanadjana

Fără îndoială, 2023 a fost anul în care Barbie a strălucit pe marele ecran, dominând încasările cinematografice. Cu toate acestea, cu toate așteptările că va fi regina listei de dorințe de Crăciun, lucrurile nu stau chiar așa.



Desigur, Barbie rămâne în continuare una dintre cele mai iubite jucării la nivel global, cu colecția sa inspirată din film, dar există o nouă regină în lumea jocurilor: Ludo, clasicul joc de societate care a cucerit inimile celor mici și nu numai.

SURSA FOTO: captură bebesymas.com

 

Ludo, cel mai popular joc din lume

Potrivit unei investigații amănunțite și a raportului realizat de The Toy Zone, Ludo a reușit să ocupe poziția fruntașă în topul celor mai populare jucării din lume, fiind preferat în nu mai puțin de 20 de țări. Cu toate acestea, Barbie nu s-a lăsat nici ea mai prejos, clasându-se pe locul doi și împărțindu-și poziția cu o altă jucărie clasică, yoyo-ul, care are aceeași popularitate în 16 țări.

În această competiție strânsă, păpușile Bratz și L.O.L. Surprise se află pe locurile următoare, oferindu-i lui Barbie o concurență serioasă în ultimii ani. Alte jucării care completează topul includ frisbee-uri sau discuri zburătoare, cubul Rubik și blocurile Duplo.

Dacă ne concentrăm pe preferințele europenilor, observăm că jocuri clasice precum Cluedo, Carcassonne, Scrabble, Rummikub și Uno se numără printre favoritele mai multor țări din această regiune captivantă a lumii jucăriilor.

SURSA FOTO: captură bebesymas.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News



Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Loredana Iriciuc | Categorie: Divertisment





DC Media Group Audience
pixel