Mama, tatăl și cei trei copii, găsiți îmbrățișați și fără viață într-un pat din casa lor din Israel: Inițial, familia a fost dată dispărută

Data actualizării: | Data publicării:
Mama, tatăl și cei trei copii, găsiți îmbrățișați și fără viață într-un pat din casa lor din Israel: Inițial, familia a fost dată dispărută / FOTO ILUSTRATIV: freepik.com @user13721808
Mama, tatăl și cei trei copii, găsiți îmbrățișați și fără viață într-un pat din casa lor din Israel: Inițial, familia a fost dată dispărută / FOTO ILUSTRATIV: freepik.com @user13721808

În contextul conflictului dintre Israel și Hamas, au avut loc tragice evenimente. 



Un cuplu a fost ucis cu doar trei zile înainte de logodnă, iar o familie întreagă, formată din mama, tatăl și cei trei copii ai lor, au fost omorâți în propria casă. Inițial, familia Kutz a fost dată dispărută, iar vecinii au descoperit tragedia. Aviv (54 de ani) a fost găsit îmbrățișându-și soția, Livnat (49 de ani), fiica Rotem (19 ani) și fiii Yonatan (17 ani) și Yiftach (15 ani). Toți erau nevinovați și au fost găsiți fără viață în pat, în casa lor din Kfar Aza, pe 7 octombrie, ziua în care teroriștii au atacat Israelul.

Este o poveste cu adevărat tragică, iar mătușa copiilor, Adi Levy Salama, a povestit despre ziua aceea dureroasă pentru publicația Times of Israel: „În acea zi, trebuia să îi vizităm”.

Citește și „Copiii mei...!” O mamă din Israel a auzit la telefon cum micuții îi sunt răpiţi de militanţii Hamas din propria casă: „Erau speriați de moarte!”

O situație cu adevărat tragică

Familia Kutz a avut o poveste remarcabilă. Toți cinci au locuit în Boston, SUA, înainte de a se întoarce în Israel. Aviv, cu perspective pentru reconciliere și pace cu palestinienii, organiza un festival anual de zmeie de-a lungul gardului Fâșiei Gaza. Soția sa, Livnat, un designer grafic, s-a născut în timpul războiului Yom Kippur și urma să împlinească 50 de ani. Fiica lor, Rotem, era în armată, în timp ce Yonatan și Yiftach aveau visuri să devină jucători profesioniști de baschet. Acești tineri erau cu adevărat minunați, cu inimi uriașe, având întreaga viață în față, așa cum spune mătușa lor, Adi Levy Salama.

În contextul conflictului Israel-Hamas, sute de persoane au fost ucise în Israel din cauza acțiunilor Hamas. În Gaza, numărul celor care au murit în urma ripostei israeliene depășește 2.700. Este o situație cu adevărat tragică.

Vezi și Doi părinți din Israel s-au sacrificat pentru gemenii lor: Au reușit să-și salveze fetițele înainte ca teroriștii Hamas să intre în casa lor

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News



Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Loredana Iriciuc | Categorie: Social
Tagurile articolului: familie fasia gaza gaza hamas israel





DC Media Group Audience
pixel