Doi părinți din Israel s-au sacrificat pentru gemenii lor: Au reușit să-și salveze fetițele înainte ca teroriștii Hamas să intre în casa lor

Data publicării:
Doi părinți din Israel s-au sacrificat pentru gemenii lor: Au reușit să-și salveze fetițele înainte ca teroriștii Hamas să intre în casa lor / FOTO: freepik.com @HelgaQ
Doi părinți din Israel s-au sacrificat pentru gemenii lor: Au reușit să-și salveze fetițele înainte ca teroriștii Hamas să intre în casa lor / FOTO: freepik.com @HelgaQ

O poveste incredibil de curajoasă și de devastatoare vine astăzi din Israel. 



Un tânăr cuplu israelian a fost nevoit să-și ascundă gemenii de teroriștii Hamas, care au pătruns în casa lor și i-au ucis, relatează The Sun. Itai și Hadar Berdichevsky, ambii în vârstă de 30 de ani, au încercat să se apere împotriva atacatorilor care i-au atacat în propria locuință, dar nu au supraviețuit. Surorile au fost miraculos găsite în viață aproximativ 14 ore mai târziu, după ce părinții lor le-au ascuns într-un adăpost antiaerian.

Familia a fost atacată acasă, în Kfar Gaza, în sudul Israelului. Trupele israeliene au reușit să salveze bebelușii și să-i predea bunicii lor.

Citește și „Copiii mei...!” O mamă din Israel a auzit la telefon cum micuții îi sunt răpiţi de militanţii Hamas din propria casă: „Erau speriați de moarte!”

Benjamin Netanyahu: „Nu am văzut astfel de atrocități”

De la momentul în care grupul terorist palestinian a atacat frontiera sâmbătă și a masacrat sute de persoane, peste 1.200 de oameni au fost uciși în Israel și Gaza. Ca răspuns, avioanele de război israeliene au bombardat neîncetat Fâșia Gaza, iar statul intenționează să lanseze o ofensivă coordonată.

Și au apărut înregistrări video cu presupuse decapitări ale unor soldați israelieni captivi de către membrii Hamas, acte oribile numite „mai rele decât ISIS” de către IDF.

Prim-ministrul israelian Benjamin Netanyahu a asemănat gruparea cu ISIS într-un discurs devastator în care a jurat să o distrugă. El a declarat: „Nu am văzut astfel de atrocități din partea ISIS. Copii au fost executați, iar familii întregi au fost exterminate de teroriștii arabi. Au avut loc atrocități pe care nu le voi descrie aici. Hamas este ISIS și îl vom distruge, așa cum lumea a învins ISIS. La sfârșitul războiului, toți dușmanii noștri vor ști că a fost o greșeală teribilă să atace Israel. Ceea ce vom face dușmanilor noștri în următoarele zile va răsuna timp de generații. Orice loc din care operează Hamas va deveni un morman de dărâmături”.

Vezi și „Am văzut că le-au luat ostatice într-un videoclip pe net”. Un israelian strigă după ajutor pentru găsirea soției și fiicelor sale / VIDEO

Teroriștii Hamas au declanșat un atac total asupra Israelului

Teroriștii Hamas au declanșat un atac total asupra Israelului de pe uscat, din aer și de pe mare, cu 5.000 de rachete trase în primele ore ale zilei de sâmbătă. Până acum, cel puțin 800 de persoane au fost ucise în Israel, în timp ce peste 500 au fost confirmate ca fiind moarte în Gaza - cu un număr decese care se anunță a fi în creștere pe ambele fronturi. Peste 260 de cadavre au fost recuperate de la festivalul de muzică Supernova din Sukkot, în sudul Israelului, după ce petrecăreții au fost uciși de către indivizi înarmați care au aterizat cu parapante și un val de rachete.

Imaginile șocante au arătat petrecăreții terorizați fugind de locul evenimentului, care a fost prima țintă a invadatorilor - cu aproximativ 750 de persoane încă dispărute.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News



Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Loredana Iriciuc | Categorie: Eveniment
Tagurile articolului: hamas israel parinti razboi





DC Media Group Audience
pixel