Mamă de tripleți uimește pe toată lumea, arătând imagini cu burtica ei gigantică

Data publicării:
Sursa Foto Instagram/michellameiermorsi
Sursa Foto Instagram/michellameiermorsi

Când plănuiești să-ți întemeiezi o familie, există multe fantezii care „prind contur”: imagini cu părinți uniți, cu copii zâmbitori care se urmăresc unii pe alții și așa mai departe. Cu toate acestea, maternitatea nu este o glumă și nici ceva care poate fi luat atât de ușor: oricât de fantastic este corpul uman, sarcina implică o schimbare drastică în corpul și mintea unei femei. 



De fapt, multe femei sunt îngrijorate de ideea de a trebui să se confrunte cu acel proces lent și delicat de a da naștere unei noi vieți. Și dacă un copil poate fi înfricoșător, vestea gemenilor este și mai surprinzătoare.

Dar dacă ar fi mai mult de gemeni, de exemplu tripleți?

Protagonista acestei povești este Michella Meier-Morsi, o mamă care a fost definită drept „eroină”. Să vedem de ce.

Tânăra, blogger, născuse anterior o frumoasă pereche de gemeni, dar hotărâse împreună cu partenerul ei să mai aibă un copil pentru a ajunge la cifra de 3, numărul „perfect”. 

Dar lucrurile s-au dovedit mult diferit decât s-ar fi așteptat vreodată cuplul. Michella a rămas într-adevăr însărcinată, dar de data aceasta cu trei! De la dorința de a avea 3 copii la alți 3... cum a luat cuplul vestea?

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Michella Meier-Morsi (@michellameiermorsi)

De fapt, destul de bine: Michelle s-a declarat fericită că are atât de multe creaturi frumoase în viața ei. Dar pentru ea nu a fost totul roz: „când au mai rămas câteva săptămâni până la nașterea trio-ului am fost îngrijorată, la un moment dat m-am întrebat, voi reuși să mă descurc”, a mărturisit Michella.

Dar totul a mers bine și acum spune că este mai fericită ca niciodată să-i țină în brațe pe Charles, Theodore și Gabriel și pe ceilalți doi gemeni bineînțeles, care sunt și ei speciali.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Michella Meier-Morsi (@michellameiermorsi)

Totuși, uneori, se simte și puțin tristă: „cresc prea repede: într-o zi, în sfârșit, eram pregătită pentru nașterea multiplă și după o clipi din ochi m-am trezit ținând în brațe 3 copii de 17 luni ”, a spus ea.

Dar ceea ce a șocat pe toată lumea în legătură cu povestea ei nu a fost doar curajul și dragostea ei pentru familia ei: burta gravidei în timp ce aștepta tripleți era ceva impresionant...

„Recunosc că m-ai făcut să nu mai vreau să devin mamă... hahaha ”; „Felicitări, micuții tăi sunt minunați, dar acesta este cel mai rău coșmar al meu”; „Ești o adevărată forță a naturii”, „Această femeie este Superwoman”, au fost doar câteva dintre nenumăratele comentarii pe care le-a primit videoclipul ei.

Copiii s-au născut prematur, dar totul a decurs în cel mai bun mod posibil și super-mamă și-a revenit repede și acum are de treabă pentru ea alături de familia ei splendidă și numeroasă!

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Michella Meier-Morsi (@michellameiermorsi)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News



Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Elena Didila | Categorie: Divertisment
Tagurile articolului: gravida nastere tripleti





DC Media Group Audience
pixel