1 iunie: Ziua Copilului, Ziua Mondială a Părinților! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru copii și părinți

Data publicării:
1 iunie: Ziua Copilului, Ziua Mondială a Părinților! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru copii și părinți / FOTO: freepik.com @syda_productions
1 iunie: Ziua Copilului, Ziua Mondială a Părinților! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru copii și părinți / FOTO: freepik.com @syda_productions

În fiecare an, pe 1 iunie, România celebrează Ziua Internațională a Copilului. De asemenea, Ziua Mondială a Părinţilor este marcată de ONU anual, la data de 1 iunie, cu scopul de a sublinia importanţa pe care o au părinţii pentru creşterea şi educaţia copiilor. 



Ziua de 1 Iunie este dedicată în România în special sărbătoririi copilăriei și a copiilor, o ocazie de a redescoperi bucuria de a trăi clipa, asemeni celor mici, și de a găsi fericirea în lucrurile simple din viața noastră.

În multe țări, Ziua Internațională a Copilului este celebrată la date variate, dar în România, această sărbătoare este marcată pe 1 iunie.

Este momentul perfect pentru a onora copilăria și pe toți copiii, pe toți părinții, oferindu-le dragostea și aprecierea noastră, chiar și printr-un mesaj. Această zi ne reamintește să prețuim inocența și bucuria copiilor din viețile noastre.

1 iunie: Mesaje pentru copii și părinți

Pentru copii:

„Să crești mare, sănătos și mereu fericit, alături de părinții tăi care te iubesc enorm. La mulți ani, micuțule!”

„Fie ca viața să-ți aducă numai bucurii și norocul să-ți fie un prieten de nădejde. La mulți ani de 1 iunie!”

„Bucură-te de toate minunile acestei lumi și fie ca viața ta să fie mereu plină de veselie. La mulți ani!”

„La mulți ani, copile! Este 1 iunie, ziua ta! Să crești cu zâmbetul pe buze și viața ta să fie asemenea unui cer senin.”

„La mulți ani de Ziua Copilului! Să nu-ți pierzi niciodată puritatea și inocența din suflet!”

„Trăiește-ți copilăria la maximum! Nu rata aceste momente fericite, care nu se mai întorc niciodată! La mulți ani, copile!”

„Să ai o copilărie magică, plină de râsete și momente fericite. La mulți ani și să-ți fie viața o poveste frumoasă!”

„La mulți ani de 1 iunie! Să rămâi mereu curios și entuziast, iar visurile tale să devină realitate!”

„Ziua Copilului să-ți aducă zâmbete, jocuri și bucurii nenumărate. La mulți ani și să fii mereu fericit!”

Pentru părinți:

„Fie ca această zi să vă aducă recunoașterea pe care o meritați pentru toată munca și dragostea voastră. La mulți ani, dragi părinți!”

„La mulți ani, părinți dragi! Sunteți adevărații mei eroi. Vă iubesc și vă mulțumesc pentru tot!”

„Astăzi sărbătorim toată dragostea și grija pe care ne-o oferiți zilnic. La mulți ani de Ziua Mondială a Părinților!”

„Astăzi vă sărbătorim pe voi, cei care ne-ați ghidat și ne-ați susținut mereu. La mulți ani de Ziua Mondială a Părinților!”

„Astăzi este despre voi, cei care ne-ați oferit aripi să zburăm. La mulți ani de Ziua Mondială a Părinților!”

„La mulți ani de Ziua Mondială a Părinților! Vă sunt recunoscător pentru toate sacrificiile și grija voastră necondiționată.”

„Fie ca această zi să vă aducă la fel de multă bucurie și iubire pe cât ne-ați oferit voi nouă. La mulți ani de Ziua Mondială a Părinților!”

„Vă mulțumesc pentru că ați fost mereu acolo pentru mine, cu răbdare și iubire. La mulți ani de Ziua Mondială a Părinților!”

„La mulți ani de Ziua Mondială a Părinților! Fie ca viața să vă răsplătească cu toată fericirea pe care ne-ați oferit-o nouă.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News



Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Loredana Iriciuc | Categorie: Divertisment





DC Media Group Audience
pixel