Nume elegante pentru fetițe

Data publicării:
Nume elegante pentru fetițe / FOTO: freepik.com@Holiak
Nume elegante pentru fetițe / FOTO: freepik.com@Holiak

De multe ori găsirea numelui potrivit pentru copilul tău poate fi dificil. Dacă urmează să ai o fetiță și încă nu ai decis ce nume sa-i pui, iată câteva sugestii.Alegerea unui nume pentru o fetiță poate fi o sarcină plină de bucurie, mulți părinți caută să găsească un echilibru între tradiție, semnificație și eleganță. Numele unei fete poate reflecta nu numai frumusețea sa, ci și caracterul, personalitatea și aspirațiile ei. Iată câteva idei de nume elegante pentru fetița ta.

Nume scurte:

Ada, Kim, Lisa, Zoe, Ivy, Eva, Lis.

Nume elegante

Sursa foto: freepik.com 

Amelia. De origine germanică, înseamnă „muncitor”;

Ariana. Provine din greacă și înseamnă „prea sfânt”;

Ayana „ Frumoasă floare”, origine africană;

Beatrice. Înseamnă „femeie binecuvântată” și este de origine latină;

Briana:  origine celtică. „Persoană puternică”;

Belen. De origine ebraică, înseamnă „casa pâinii”;

Camila. Înseamnă perfect și vine din latină;

Eloisa. De origine franceză, înseamnă „fată sănătoasă”;

Greta. De origine suedeză. "Perla";

Agnes. De origine latină, înseamnă „mielul”;

Luna.  latină. „Cel care strălucește”;

Carla;

Claudia;

Ángela;

Rosa;

Clara;

Violeta;

Victoria;

Gisela;

Isabel.

Alegerea numelui perfect pentru o fetiță este o decizie personală și importantă pentru fiecare familie. Indiferent de preferințe, fiecare nume poartă cu sine o poveste și o semnificație care îi va însoți pe cei mici pe tot parcursul vieții lor.

Nume românești pentru fete

Numele românești de fete sunt ușor de pronunțat, au semnificații aparte și creează o legătură aparte între copil și cultura țării în care se naște.

Adelina; Adina; Adela; Alexandra; Ana; Anca; Anastasia; Andreea; Bianca; Carina; Camelia; Clara; Carmen; Corina; Diana; Delia; Denisa; Doina; Daria; Elena; Elisabeta; Emilia; Florentina; Gabriela; Georgiana; Geanina; Gloria; Ileana; Ilina, Maria; Mara; Melania; Mirabela; Mirela; Monica; Narcisa; Nicoleta; Oana; Olivia; Otilia; Sabina;

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google NewsTe-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Raluca Panțiru | Categorie: Bebelusi

DC Media Group Audience
pixel