Numele care „bântuie” nopțile anumitor profesori: „Sunt adevărați clovni, adevărați creatori de probleme!”

Data publicării:
Numele care „bântuie” nopțile anumitor profesori: „Sunt adevărați clovni, adevărați creatori de probleme!” / FOTO: freepik.com @stockking
Numele care „bântuie” nopțile anumitor profesori: „Sunt adevărați clovni, adevărați creatori de probleme!” / FOTO: freepik.com @stockking

Inițiativă amuzantă de pe site-ul Scarymommy le-a cerut profesorilor să dezvăluie prenumele elevilor care, pentru ei, sunt sinonime cu amintiri proaste. Profesorii au, de asemenea, frustrările lor.

După cum demonstrează acest articol de pe site-ul Scarymommy, există prenume care „bântuie” nopțile unor profesori.

Presa i-a întrebat pe câțiva dintre ei ce nume detestă în prezent.

Trebuie să menționăm că acești profesori sunt de origine americană și că opiniile lor ar trebui, desigur, luate în considerare cu umor.

„Sunt absolut răi”

Damian: „Damienii sunt absolut răi.”

Olivia: „Aud prea des acest nume și am întâlnit o Olivia foarte neplăcută.”

Ethan: „Ethanii sunt adevărați clovni, adevărați creatori de probleme! Odată am intrat în sala mea de clasă și am găsit un Ethan fără tricou.”

Madi/Maddie/Mady/Maddy: „Există nenumărate versiuni de ortografie ale acestui nume și amintirea fiecărui Maddie a fost o adevărată durere de cap.”

Dexter: „Dexterii sunt pur și simplu incontrolabili. Aleargă peste tot și fac haos.”

Bryce: „Acel Bryce era atât de fals. S-a prefăcut că este un mic înger până a obținut ceea ce își dorea.”

Dylan: „Unul în special a fost o adevărată pacoste!”

Gabi: „Am întâlnit niște Gabi foarte drăguțe, cu excepția uneia, care cu siguranță m-a făcut să urăsc acest nume. Era atât de egocentrică și lipsită de respect.”

Billy: „Un Billy a furat odată bani de la mine.”

Christopher: „Christopher este prenumele bunicului meu. Dar am avut doi Christopher care erau oribili. Ambii se drogau și erau foarte răutăcioși cu colegii lor de clasă.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google NewsTe-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Loredana Iriciuc | Categorie: Divertisment

DC Media Group Audience
pixel