Numerologia: Află cum să intuiești destinul copiilor tăi folosind numerele

Data publicării:
Fotografie de la JESSICA TICOZZELLI/ Pexels
Fotografie de la JESSICA TICOZZELLI/ Pexels

Numerologia este o ramură a ezoterismului pentru care numerele au nu numai o valoare cantitativă, ci și o valoare calitativă. Ce înseamnă? Înseamnă că prin cifre putem înțelege mai multe despre oameni și despre ceea ce ne înconjoară. Și cum poți folosi toate acestea pentru a-ți cunoaște mai bine copiii? În numerologie viața este împărțită în trei cicluri diferite, fiecare compus din 365 de lunații (adică 28 de ani și 4 luni). Primul ciclu indică ceea ce trebuie învățat, celelalte două indică ceea ce se poate realiza.

Numerologia aplicată copiilor

În practică, pentru a folosi numerologia aplicată copiilor, tot ce ai nevoie este ceva ce deja știm: nume (inclusiv orice al doilea sau al treilea), prenume și data nașterii. 

Fiecare literă, printr-o conversie, este asociată cu un număr. După atribuirea unui număr fiecărei litere, acestea sunt adăugate pentru a obține un singur număr de la 1 la 9, care are semnificații diferite care exprimă talentele și punctele critice .

Prenumele se referă la corp, în timp ce cele ulterioare sunt legate de afecțiune. Numele de familie ne spune ce reprezentăm în familia noastră și la nivel spiritual. 

Prin urmare, datorită cifrelor, este posibil să înțelegeți mai multe despre calea vieții, ciclul educațional și, în general, modul în care copilul sau tânărul se raportează la lumea din jurul său.

Cum se face

Fără să ne adâncim în complexitatea numerologiei aplicate numelui, putem deja să facem ipoteze legate de data nașterii copiilor noștri. 

Mai întâi trebuie să adăugați numerele datei nașterii, cu anul complet. De exemplu: 17 mai 2011 va deveni 1+7+0+5+2+0+1+1, al cărui rezultat este 17. Cu toate acestea, numărul dublu se reduce la unități: 1+7, adică 8.

În acest moment, din numărul obținut, putem ajunge la talentul, darul celui născut în acea zi.

Iată o prezentare generală a ceea ce înseamnă numerele: 

1 este numărul principal, cel mai mare dar este să fii lider

Copiii tăi, născuți cu acest număr al destinului, sunt destul de ambițioși și de responsabili de mici. Ei se maturizează mai repede, înțeleg mult mai devreme problemele prin care trec părinții lor, iar dacă li se explică totul, conform capacității lor de înțelegere, vor avea o capacitate superioară de analiză și decizie. Copiii născuți sub influența numărului 1 au, totuși, o latură negativistă, iar cea mai mare provocare a lor este să vadă partea pozitivă, să aibă încredere în ei și să încerce mereu să depășească limitele, deoarece sunt înzestrați cu o putere interioară rară.

2 indică munca în echipă, capacitatea de a lucra cu ceilalți și de a empatiza

Copiii care se nasc sub influența numărului 2 sunt foarte sociabili și caută mereu atenția și afecțiunea celor din jur. Ei evoluează excelent în grup, într-o familie bine închegată și chiar numeroasă. Nu pot fi lăsați singuri, nici măcar când învață. Pentru ei, lecțiile sunt mai ușoare împreună cu prietenii și sunt atrași de activitățile extrașcolare. Sunt isteți, spirituali, profunzi și au o empatie puternică. Pe măsură ce se dezvoltă, vor avea capacitatea de a citi foarte ușor ceea ce vor ceilalți și pot fi buni sfătuitori, consilieri sau educatori.

3 este numărul puterii

Copiii care au acest număr al destinului sunt foarte isteți și descurcăreți, captează imediat informațiile noi și se adaptează la tot felul de situații mult mai ușor decât ar putea părinții lor. Sunt copiii sociabili, pentru care comunicarea este foarte importantă, pentru că ei vor să înțeleagă tot ce se petrece în jurul lor. Părinții trebuie să aibă multă răbdare, să le explice și să îi ajute să învețe, astfel își vor dezvolta curiozitatea și spiritul de inițiativă. Cei mai mulți dintre ei devin foarte populari la școală și își fac foarte ușor un număr mare de prieteni.

4 reprezintă abilități și ambiție 

Copiii născuți sub influența acestui număr au o fire echilibrată, sunt ordonați, inteligenți și răbdători. Dacă are cine să îi îndrume corect în viață, pot realiza foarte multe și pot avea cariere de succes. Au o voință puternică de mici și se vede acest lucru din momentul în care se implică în diverse activități. Ei duc totul până la capăt și nu lasă nimic la voia întâmplării. Învață cu ușurință tot ceea ce li se predă și totodată au curiozitatea să caute mai mult. Pe de altă parte, au și o latură rigidă și sunt destul de încăpățânați, dar în sensul bun.

5 este numărul de aventură, risc și haos

Copiii născuți sub influența numărului 5 au o personalitate vie, liberă, dinamică, sunt voioși, sunt curioși și prietenoși. Cu timpul devin deschiși tuturor experiențelor, ceea ce poate fi o provocare pentru părinți. Ei își păstrează de-a lungul copilăriei și tinereții o atitudine lipsită de griji și nu se complică prea mult pentru a obține ceva. Dar buna lor dispoziție și atitudinea pozitivă atrage adesea norocul în calea lor și rareori pierd ceva de preț în viață. Pe de altă parte, au și capacitatea de a vedea cu un pas înaintea celorlalți și sunt foarte optimiști.

6 indică carisma, dar și har, educație și diplomație 

Copiii care au acest număr al destinului au un caracter deosebit, sunt generoși, afectuoși și devin responsabili cu viața lor și cu cei din jurul lor încă din adolescență. Sunt atașați de părinți și de familie, dacă sunt crescuți într-un mediu echilibrat, în care dragostea părinților este puternică. Ei au capacitate mare de analiză și dau dovadă de o înțelegere profundă a unor situații și aspecte, reușind totodată să se maturizeze mai devreme decât alții. O viață echilibrată este esențială pentru acești copii să se dezvolte așa cum pot ei mai bine!

7 are intelectul ca dar principal

Copiii care au acest număr al destinului sunt înzestrați cu trăiri profunde și cu o sensibilitate rară. Ei trebuie înconjurați cu multă iubire și răbdare, ei au nevoie de încurajarea părinților și de un mediu stabil pentru a se dezvolta frumos. Intuiția lor este puternică și vor avea încă din liceu înclinații spre studiul filosofiei, istoriei și literaturii. Sunt firi retrase, dar trebuie să învețe să își facă prieteni pentru că în viață vor avea nevoie de sprijin emoțional și vor avea nevoie de persoane apropiate care îi pot ajuta să treacă prin tot felul de experiențe.

8 destinul lui este să facă bani și are multă voință

Copiii protejați în viață de vibrația numărului 8 sunt firi puternice, competitive, iar acest lucru se va vedea chiar din primii ani ai copilăriei. Acești copii au carismă, sunt atrăgători, au succes pentru că au multă încredere în ei și, deseori, nu așteaptă nimic de la nimeni. Singurii oameni de care sunt cu adevărat atașați sunt părinții lor, dacă sunt crescuți cu dragoste. În timpul școlii sunt ambițioși, dacă au un obiectiv foarte clar, iar mai târziu vor fi orientați către studii, carieră, afaceri. Este posibil să își întemeieze cu greu o familie, iar mulți dintre ei preferă singurătatea.

9 este cel al creativității, al artistului

Copiii care se nasc protejați de numărul 9 au o personalitate frumoasă și echilibrată, sunt sociabili, prietenoși și generoși. Spiritul lor este profund și au nevoie de o educație pe măsură pentru a se împlini în viață. Au o gândire originală, sunt creativi și pot deveni ușor un model pentru ceilalți datorită pasiunii pe care o pun în tot ceea ce fac. De la studii, la activitățile preferate, de la relații la carieră, ei vor arăta o pasiune neobișnuită și o dorință continuă de a se dezvolta și de a face totul mult mai bine decât ceilalți.Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Elena Didila | Categorie: Divertisment
Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite

DC Media Group Audience
pixel