Premiu important în muzică obținut de un tânăr de 13 ani

Data actualizării: | Data publicării:
Premiu important în muzică obținut de un tânăr de 13 ani / FOTO: PărințișiPitici
EXCLUSIV
Premiu important în muzică obținut de un tânăr de 13 ani / FOTO: PărințișiPitici

Un adolescent în vârstă de 13 ani a reușit o performanță importantă în muzică, fiind câștigătorul premiului „Cel mai complet artist în devenire!” din cadrul Galei Top Child & Young Performance 2024.Tânărul artist Luca Lazăr a câștigat Premiul „Cel mai complet artist în devenire!” din cadrul Galei Top Child & Young Performance 2024, unul dintre cele mai prestigioase evenimente adresate industriei creative pentru copii si tineret. Evenimentul a avut loc la ICHB Colentina, sâmbătă, 11 mai. Premiile din cadrul galei sunt acordate pentru 40 de categorii din industria creativa pentru copii, tinere talente și personalități care susțin industriile creative din domenii precum fashion, publicitate, media, cultură, artă, frumusețe și talente, având ca scop dezvoltarea de segmente diverse din domenii creative. Astfel, se dorește certificarea muncii anuale a copiilor, tinerilor și a industriei Creative pentru copii.

Anul acesta, Luca Lazăr a adus acasă Premiul „Cel mai complet artist în devenire!”. „Mă simt onorat pentru premiul acordat. (…) Sunt foarte bucuros că prin activitatea mea am reușit să transmit publicului ceea ce-mi doresc să ajung cu adevărat, un artist complet”, a transmis Luca. Cine este Luca Lazăr Luca este un adolescent de doar 13 ani din Botoșani, pasionat de muzică și teatru. Acesta se simte foarte mândru și onorat că activitatea sa artistică este apreciată de către oameni importanți din industria muzicală și showbiz precum Monica Anghel, Adriana Trandafir, Catrinel Dumitrescu, Tania Budi, Luminița Anghel, Paula Seling, BIBI, Cezar Ouatu, Bogdan Negroiu, Laurentiu Cazan, Dan Helciug, Andrei Tudor, Bogdan Ota, Gelu Graur, Erica Moldovan, Vlad Baba, dar cel mai mult îl bucură că își găsește împlinirea în a fi aclamat de publicul adolescentin la fiecare apariție. În ultimii doi ani a fost invitat să cânte la numeroase evenimente și s-a evidențiat ca un viitor artist complet, scena fiind locul unde se simte extraordinar si captivează audiența cu talentul, carisma și atitudinea sa. A cântat la Beraria H, Iunifest by Itsy Bitsy, Kidsfiesta, Octoberfest 2023 București, Festivalul Sara Pe Deal, Zilele Orașului Botoșani, Balul oamenilor de afaceri, în deschiderea concertului lui Laurențiu Cazan, Insieme Music School Baia Mare și a reușit să creeze spectacol la fiecare apariție în calitate de invitat la Balurile Bobocilor și la evenimentele Preuniversitaria de la mai multe licee.

Cine este Luca Lazăr

Luca este un adolescent de doar 13 ani din Botoșani, pasionat de muzică și teatru. Acesta se simte foarte mândru și onorat că activitatea sa artistică este apreciată de către oameni importanți din industria muzicală și showbiz precum Monica Anghel, Adriana Trandafir, Catrinel Dumitrescu, Tania Budi, Luminița Anghel, Paula Seling, BIBI, Cezar Ouatu, Bogdan Negroiu, Laurentiu Cazan, Dan Helciug, Andrei Tudor, Bogdan Ota, Gelu Graur, Erica Moldovan, Vlad Baba, dar cel mai mult îl bucură că își găsește împlinirea în a fi aclamat de publicul adolescentin la fiecare apariție. În ultimii doi ani a fost invitat să cânte la numeroase evenimente și s-a evidențiat ca un viitor artist complet, scena fiind locul unde se simte extraordinar si captivează audiența cu talentul, carisma și atitudinea sa. A cântat la Beraria H, Iunifest by Itsy Bitsy, Kidsfiesta, Octoberfest 2023 București, Festivalul Sara Pe Deal, Zilele Orașului Botoșani, Balul oamenilor de afaceri, în deschiderea concertului lui Laurențiu Cazan, Insieme Music School Baia Mare și a reușit să creeze spectacol la fiecare apariție în calitate de invitat la Balurile Bobocilor și la evenimentele Preuniversitaria de la mai multe licee.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google NewsTe-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Raluca Panțiru | Categorie: Divertisment
Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite

DC Media Group Audience
pixel