Rareș Prisacariu, câștigătorul de anul trecut al emisiunii Românii au Talent, a obținut un nou premiu

Data actualizării: | Data publicării:
Rareș Prisacariu, câștigătorul de anul trecut al emisiunii Românii au Talent, a obținut un nou premiu / FOTO: PărințișiPitici
EXCLUSIV
Rareș Prisacariu, câștigătorul de anul trecut al emisiunii Românii au Talent, a obținut un nou premiu / FOTO: PărințișiPitici

Rareș Prisacariu are 8 ani și în 2023 a câștigat emisiunea „Românii au Talent”.



Rareș Prisacariu a câștigat Premiul special „Vocea copiilor din România” din cadrul Galei Top Child & Young Performance 2024, unul dintre cele mai prestigioase evenimente adresate industriei creative pentru copii si tineret.

Evenimentul a avut loc la ICHB Colentina, sâmbătă, 11 mai. Premiile din cadrul galei sunt acordate pentru 40 de categorii din industria creativa pentru copii, tinere talente și personalități care susțin industriile creative din domenii precum fashion, publicitate, media, cultură, artă, frumusețe și talente, având ca scop dezvoltarea de segmente diverse din domenii creative. Astfel, se dorește certificarea muncii anuale a copiilor, tinerilor și a industriei Creative pentru copii.

Anul acesta, Rareș Priscariu a plecat obținut Premiul special „Vocea copiilor din România”.

„Am fost onorat să primesc trofeul și distincția „Vocea copiilor din România”. (...) Mă bucur că, prin activitățile pe care le desfășor, mesajele mele pot fi vocea unei generații, iar aprecierea dumneavoastră mă determină să urmez, tot mai mult, drumul pe care l-am ales”, a transmis Rareș.

Rareș s-a mutat din Botoșani

Rareș are 8 ani, este elev în clasa a II-a și s-a născut la Botoșani, dar acum locuiește la București. Premiul câștigat în cadrul emisiunii „Românii au talent” i-a adus faimă, dar și dorința puternică de a-și urmări visul de a deveni actor. Astfel, împreună cu familia sa, el s-a mutat de la Botoșani la București.

Preocupările lui Rareș Prisacariu sunt unele extrem de ample la această etapă din viață. Astfel, tânărul spune că visează să devină actor într-o zi, motiv pentru care a început să pună bazele pentru această meserie încă de pe acum, pentru a putea în viitor să primească primul lui rol. În acest sens, Rareș studiază la Academia Studiourile Buftea. În egală măsură, este pasionat de jurnalism și lumea televiziunii, urmând cursurile Școlii TV http://xn--dicie-t9b.ro/, alături de Carmen Ivanov.

De la scena talentului la lumina televiziunii

Viața lui Rareș Prisacariu s-a schimbat complet după ce a participat la „Românii au Talent”. Acesta a fost prezent și în alte emisiuni de televiziune, la TVR 2 în calitate de invitat în emisiunea „Drag de România mea”, dar și în calitate de co-prezentator, alături de Cătălin Măruță, în emisiunea pe care acesta o moderează. De asemenea, a participat în emisiunea „Copiii spun”, moderată de Virgil Ianțu, cu un monolog impresionant. Rareș este Ambasador Cultural al revistei pentru copii și tineret „Dimineața Cuvintelor”, revistă apărută sub egida Uniunii Scriitorilor din România.

Rareș Prisacariu participă, în calitate de speaker, la conferințe și evenimente culturale, iar recent a fost invitat la Gala „Citește și Dăruiește”. Este invitat în calitate de prezentator de evenimente sau festivaluri și are experiență de voice over. Este colaborator al Centrului Internațional Academic „Mihai Eminescu” Chișinău, unde participă în diverse proiecte educaționale și culturale. A primit foarte multe distincții și premii pentru activitatea culturală și artistică iar mediul academic consideră că este o adevărată revelație pentru generația tânără.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News



Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Raluca Panțiru | Categorie: Divertisment





DC Media Group Audience
pixel