Sfat simplu de la o mamă pentru îndepărtarea petelor de fructe de pe haine: „Nu am auzit niciodată de așa ceva! Este genial!” / VIDEO

Data publicării:
Sfat simplu și ieftin de la o mamă pentru îndepărtarea petelor de fructe de pe haine: „Nu am auzit niciodată de așa ceva! Este genial!” / FOTO: freepik.com @galynaromaniv87
Sfat simplu și ieftin de la o mamă pentru îndepărtarea petelor de fructe de pe haine: „Nu am auzit niciodată de așa ceva! Este genial!” / FOTO: freepik.com @galynaromaniv87

Pe TikTok, o mamă și-a împărtășit trucul magic pentru îndepărtarea petelor de fructe de pe hainele copiilor într-un tutorial. Internauții au fost uimiți de simplitatea sa. 



Curățarea petelor de fructe de pe hainele copiilor este o corvoadă zilnică pentru părinți, iar Emma (@a_mothers_tale) a împărtășit unul dintre secretele ei pentru a face această sarcină mai ușoară - și pentru a economisi bani în același timp.

„Se pare că secretul este simplu: fierbem apă și o turnăm peste orice pată de fructe, indiferent de natura ei. Vreau să văd dacă funcționează”, explică Emma.

Ea adună câteva dintre hainele copiilor, toate pătate de fructe roșii, și, fiind puțin sceptică, toarnă apă clocotită direct din ibric peste pete.

Și, ca prin magie, petele dispar. „O, Doamne!” exclamă ea.

@a_mothers_tale BEST MUM HACK EVVVVVVER!!!!! #mumhack #cleaninghack #parentinghack ♬ original sound - Emma

 

Utilizatorii de internet au pus la încercare și au dat undă verde acestei metode

Reacțiile internauților au fost ample și surprinse de această abordare simplă și eficientă.

Iată câteva dintre reacții:

„Ce vrajă e asta?”;

„Așa simplu ca doar apă fiartă? Nu cred!”;

„Sunt furios că nu au aflat de acest truc mai devreme”:

„Nu am auzit niciodată de așa ceva! Este genial!”

Un utilizator a împărtășit: „Am încercat ieri cu pete de pepene, dar a funcționat perfect și cu căpșuni”.

Alți utilizatori au remarcat că această metodă „mi-a schimbat viața”. Unul dintre ei s-a declarat „încântat” de această descoperire.

Într-un interviu pentru Yahoo Lifestyle Australia, experta Anita Birges a confirmat eficacitatea acestei tehnici. „Este foarte eficientă pentru petele proaspete, însă am folosit-o de când copiii mei erau bebeluși. Funcționează pur și simplu ca prin magie”, a concluzionat ea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News



Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Loredana Iriciuc | Categorie: Divertisment





DC Media Group Audience
pixel