Trucul unui cuplu pentru o călătorie confortabilă cu avionul pe care mulți oameni îl trec cu vederea

Data publicării:
Trucul unui cuplu pentru o călătorie confortabilă cu avionul pe care mulți oameni îl trec cu vederea / FOTO: freepik.com@jcomp
Trucul unui cuplu pentru o călătorie confortabilă cu avionul pe care mulți oameni îl trec cu vederea / FOTO: freepik.com@jcomp

Când vine vorba de călătoriile cu avionul, există multe trucuri pe care călătorii frecvenți le folosesc pentru a avea o experiență mai bună, dar acestea sunt necunoscute pentru majoritatea oamenilor.



Scaunele de avion de la clasa economică nu sunt tocmai cele mai confortabile, mai ales dacă vorbim de rânduri de trei locuri și este vorba despre un cuplu care călătorește împreună. De obicei, unul dintre voi alege fereastra sau culoarul, iar celălalt trebuie să călătorească în stil sandwich pe scaunul din mijloc, cu partenerul într-o parte și un străin în cealaltă.

Un cuplu TikTok (@gavinandjess) a împărtășit un truc pentru a ajuta cuplurile să stea împreună, dar să călătorească mult mai confortabil, deoarece, după cum spun ei în videoclip "Eu și locurile din mijloc nu ne înțelegem".

În textul videoclipului, ea comentează: "Majoritatea oamenilor sunt mulțumiți să stea pe scaunul din mijloc (adică să rămână blocați) doar pentru a sta lângă partenerul lor. În timp ce eu și logodnicul meu ne prefacem că nu ne cunoaștem, ca să putem sta unul lângă altul, cu culoarul între noi, și să ne simțim bine împreună".

Astfel, fiecare dintre ei stă pe scaunul de la capătul rândului, cu culoarul în mijloc, dar nu stau împreună.  

Videoclipul a devenit viral și a primit atât laude, cât și critici. Unii consideră că această metodă este mult mai confortabilă decât a fi așezat pe scaunul din mijloc, în timp ce alții cred că este de preferat să stai inconfortabil, dar lângă partenerul tău, decât inconfortabil, dar lângă un străin. 

"Trucul rezervării" pentru călătoria cu avionul în cuplu

Un alt truc popular folosit de cupluri pentru a călători confortabil cu avionul este "trucul rezervării", care constă în alegerea ambelor capete ale rândului (presupunând că este un rând de trei locuri). Adică, alegeți scaunul de la fereastră și cel de pe culoar, astfel încât scaunul din mijloc să fie liber.

Această metodă este, de asemenea, criticată pentru faptul că este lipsită de susținere, deoarece trebuie să ne gândim la călătorul singur care va fi blocat în mijlocul unui cuplu. În acest caz, puteți cere să schimbați locurile dacă călătorul depășește (ceea ce nu este necesar), dar atunci unul dintre membrii cuplului va fi blocat în mijloc. 

În plus, s-ar putea să aveți norocul să nu mai călătorească nimeni și să vă bucurați astfel de un spațiu suplimentar, dar cel mai probabil acesta va fi rezervat, va sosi un călător pentru a-l ocupa și nu veți putea călători cu partenerul dumneavoastră.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News



Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Raluca Panțiru | Categorie: Divertisment





pixel