Un băiat și o femeie, „incinerați” în atacul Hamas, identificați abia după 11 zile

Data publicării:
Un băiat și o femeie „incinerați” în atacul Hamas, identificați abia după 11 zile / FOTO ILUSTRATIV: freepik.com @user13721808
Un băiat și o femeie „incinerați” în atacul Hamas, identificați abia după 11 zile / FOTO ILUSTRATIV: freepik.com @user13721808

Un băiat și o femeie care se numără printre zecile de persoane ucise de către luptătorii Hamas într-un sat de la granița israeliană au fost localizați și identificați, la 11 zile după atacul transfrontalier din Gaza, a declarat grupul de asistență medicală și recuperare a victimelor Zaka, citați de Reuters.



Rămășițele celor doi au fost găsite în timpul căutărilor într-o casă care a fost distrusă de foc în Beeri, un kibbutz sau fermă comunală, a spus Zaka miercuri seară, potrivit Reuters.

„Trupurile lor au fost incinerate după ce au fost ucise”, se arată într-un comunicat, fără a furniza numele celor doi sau a elabora asupra unei posibile relații între ei.

Citește și Doi părinți din Israel s-au sacrificat pentru gemenii lor: Au reușit să-și salveze fetițele înainte ca teroriștii Hamas să intre în casa lor

Bilanț actualizat: 1.400 de morți

Oficialii israelieni au dat anterior un bilanț al morților de cel puțin 108 pentru Beeri - aproximativ 10% din populația sa. Cel puțin alte 12 comunități israeliene au fost, de asemenea, cucerite de către luptători.

Premierul Benjamin Netanyahu i-a furnizat miercuri președintelui american Joe Biden un bilanț actualizat, cu un număr de 1.400 de morți.

Oficialii israelieni spun că numerele continuă să crească încet pe măsură ce investigațiile permit identificarea cadavrelor, mai ales cele devastate.

Vezi și Suferința din Gaza. Poveștile copiilor afectați de atacurile devastatoare: „Trăim cel mai rău coșmar”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News



Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Loredana Iriciuc | Categorie: Social
Tagurile articolului: fasia gaza gaza hamas israel razboi





DC Media Group Audience
pixel