Un comedian compară weekendurile cu și fără copii: „Trebuie să-mi duc cei trei copii în trei locuri diferite înainte de ora 9” vs. „am dormit până la ora 11, a fost minunat!” / VIDEO

Data publicării:
Un comedian compară weekendurile cu și fără copii: „Trebuie să-mi duc cei trei copii în trei locuri diferite înainte de ora 9” vs. „am dormit până la ora 11, a fost minunat!” / FOTO: freepik.com @tatsy
Un comedian compară weekendurile cu și fără copii: „Trebuie să-mi duc cei trei copii în trei locuri diferite înainte de ora 9” vs. „am dormit până la ora 11, a fost minunat!” / FOTO: freepik.com @tatsy

Într-un podcast celebru din Statele Unite, comedianul Dustin Nickerson a folosit o metaforă amuzantă pentru a-și descrie programul, mai ales în weekendurile de când a devenit tată. 



Deși poate nu este atât de cunoscut în România, Dustin Nickerson este un nume mare în Statele Unite, mai ales printre părinți.

În podcast-ul său numit „Don’t Make Me Come Back There”, el a oferit o perspectivă sinceră și comică asupra modului în care viața sa s-a schimbat de când a devenit tată.

„Sâmbătă dimineața, trebuie să-mi duc cei trei copii în trei locuri diferite înainte de ora 9 a.m.... potențial în trei orașe diferite”, începe el cu o descriere a haosului matinal.

Apoi, continuă cu o glumă spumoasă: „Sâmbăta dimineață cu copiii, este aceeași cantitate de muncă pe care o face o singură persoană ca să zboare. Logistica este aceeași.”

Este o modalitate amuzantă și realistă de a descrie provocările pe care le întâmpină mulți părinți în organizarea vieții de familie.

@dustinnickersoncomedy Saturdays are for the kids! (No, seriously. We’re late for practice) #dustinnickerson #DontMakeMeComeBackThere #parentinghumor #saturdays #weekends #comedian ♬ original sound - Dustin Nickerson

„Parcă am trăit o viață întreagă înainte de ora 11 dimineața”

Într-o altă analogie parentală, Melissa Nickerson, soția comedianului și co-gazda podcastului, este de acord în timp ce râde.

Ea adaugă o altă notă distinctivă: „E 13:00 și deja ai vrea să dormi”, confirmând în comentariile videoclipului experiența multor părinți.

„Sunt treaz cu ai mei de la 5:30. Parcă am trăit o viață întreagă înainte de 11 a.m.”, a scris o mamă. 

Câțiva oameni fără copii și-au exprimat și ei punctul de vedere pentru a confirma teoria. „Nu am copii și am dormit până la ora 11, a fost minunat”, a glumit un internaut.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News



Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Loredana Iriciuc | Categorie: Divertisment





DC Media Group Audience
pixel