„Copiii trebuie să rămână așezați la masă!” Un restaurant stârnește o nouă dispută: „Mi se pare deplasată abordarea!”

Data publicării:
„Copiii trebuie să rămână așezați la masă!” Un restaurant stârnește o nouă dispută: „Mi se pare deplasată abordarea!” / FOTO: captură Facebook @Karin Ungureanu
„Copiii trebuie să rămână așezați la masă!” Un restaurant stârnește o nouă dispută: „Mi se pare deplasată abordarea!” / FOTO: captură Facebook @Karin Ungureanu

După ce în 2022 internetul a fost divizat între „oameni cu copii” și „cei fără copii”, o nouă controversă a izbucnit în mediul online, alimentată de un anunț postat de un celebru restaurant.



„Pentru siguranța copiilor: Copiii trebuie să rămână așezați la masă pe toată durata vizitei la restaurant, alergarea intre mese și în zona restaurantului prezintă un risc de rănire, inclusiv deplasări, căderi și ciocniri cu mobilierul și alți clienți”, scrie pe panoul pus într-un loc vizibil de restaurantul Sera Eden.

„Oamenii ăștia ar trebui să meargă în Spania în restaurante și să ia exemplul ălora. Acolo copiii aleargă până și pe mese și toată lumea rade și se amuză fără să comenteze absolut nimic. Am lucrat de curând într-un astfel de restaurant și am servit printre piciorușe de copil care alergau pe masă și jur ca nu m-a deranjat și nu m-a deranjat nici când mi-a sărit tava plină din mâna”, a spus un internaut.

„Nu am copii dar mi se pare deplasata abordarea `copiii trebuie să rămână așezați la masă pe toată durata vizitei`. Mai trebuia să spună cu mâinile la spate și să nu vorbească neîntrebați. Nu rezonez cu o astfel se abordare”.

„O urare de 1 Mai: Vă doresc un faliment rapid și adânc, pe care sa-l simțiți pe toate părțile! E dreptul vostru, pe care l-ați câștigat cu sudoarea prostiei și nesimțirii bine coordonate”.

„Sunt amuzanți. Când ne vedem acolo cu TOȚI copiii? Venim și cu cățeii! Stam TOȚI așezați”

„Zona de nisip NU ESTE LOC DE JOACĂ”

În anul 2022, un avertisment aparent inofensiv postat de J'ai Bistro a declanșat o dispută acerbă în mediul online, concentrată în jurul mesajului „zona de nisip nu este loc de joacă”.

Postarea pe rețelele de socializare a restaurantului a sunat:

„Dragii noștri, pentru că ne plac atât copiii cât și cățeii & pisicile, ne iubim și plantele și florile, dar ne place mai ales să bem o bere rece sau un cocktail de adulți, ne dorim ca toți cei din grădină să se poată bucura în liniște de timpul petrecut la J'ai. Suntem prietenoși cu copiii, dar vă reamintim că zona de nisip NU ESTE LOC DE JOACĂ. Vă mulțumim pentru înțelegere!”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News



Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Loredana Iriciuc | Categorie: Social




Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite

DC Media Group Audience
pixel