10 nume de băieței care sunt predestinate succesului

Data actualizării: | Data publicării:
10 nume de băieței care sunt predestinate succesului / FOTO: freepik.com@master1305
10 nume de băieței care sunt predestinate succesului / FOTO: freepik.com@master1305

În căutarea numelui perfect, părinții pot explora o varietate de opțiuni, de la nume tradiționale și clasice până la cele moderne și neobișnuite. Iată câteva sugestii de nume de băieți care pot inspira și îndruma în această călătorie fascinantă a alegerea numelui perfect pentru micul vostru băiețel.Alegerea unui nume pentru un nou-născut este un moment deosebit de important pentru părinți. Numele pe care îl alegeți pentru băiețelul vostru va deveni parte din identitatea sa și îl va însoți pe tot parcursul vieții. În căutarea numelui perfect, părinții pot explora o varietate de opțiuni, de la nume tradiționale și clasice până la cele moderne și neobișnuite.

Dacă urmează să naști un băiețel și încă nu v-ați decis aupra numelui, iată câteva nume care atrag succesul în viață.

1. Asher. Numele Asher, care înseamnă „norocos”, a urcat peste o sută de locuri în ultimii câțiva ani. Numele datează din 1880, când guvernul a început să țină evidența numelor.

2. Edmund. Edmund, care înseamnă „protector al averii”, este unul dintre cele mai vechi nume anglo-saxone de astăzi. Numele sofisticat are câțiva purtători cu adevărat celebri, cum ar fi Edmund Spenser, Edmund Hillary și nu numai. De asemenea, are o valoare istorică semnificativă, deoarece a fost purtat de doi regi.

3. Felix. Este un nume optimist și energic, care înseamnă „norocos sau fericit”. A fost folosit în mare parte ca un pseudonim latin pentru semnul său favorabil. În plus, a fost suportat și de zeci de papi creștini, sfinți și antipapi.

4. Kader. Kader, care înseamnă „soartă” sau „destin”, în limba turcă, nu se limitează doar la numele oamenilor religioși. Este pentru toți oamenii înclinați spre spiritual. Acest nume clasic reflectă unul dintre cele 99 de atribute ale lui Allah.

5. Venturo, versiunea mai fantezică a numelui Venturi, este încărcat cu stil și estespaniolă. Însemnând „norocos”, Venturo înseamnă puternic, energic și prietenos.

6. Benedict. Un alt nume care înseamnă „binecuvântat” cu rădăcini religioase și este originar din latină.

7. Albert. Numele Albert, purtat în trecut de nobili și prinți, provine dintr-un vechi cuvânt german care înseamna 'nobilime strălucită'.

8. Guin. Înseamnă „binecuvântat” și „corect”. Este un nume perfect pentru un băiețel sau chiar o fată.

9. Chance. Din engleză - șansă sau noroc, iar în latină înseamnă căzând.

10. Patrick. Latină - nobil, provine de la Sfinții catolici din Irlanda și este asociat cu noroc

Citește și „10 nume de fetițe care atrag succesul în viață”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google NewsTe-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Raluca Panțiru | Categorie: Divertisment

DC Media Group Audience
pixel